Michal Hipp 

A döntetlen igazságosabb lett volna

Kimaradt a ziccer, segített a Honvédnak a kapufa, a végén jött a büntetés.
 
 
 
 
 

A döntetlen igazságosabb lett volna

Kimaradt a ziccer, segített a Honvédnak a kapufa, a végén jött a büntetés.

Supka Attila: Nagyon nehéz héten vagyunk túl, szerdán kupameccset játszottunk a Debrecen ellen. Úgy érzem, már azon a mérkőzésen is jó teljesítményt nyújtott a csapat. Ma is jó ellenféllel játszottunk, felkészültek belőlünk. Ettől függetlenül az első félidőben nagyon jól futballoztunk, rengeteg helyzetet alakítottunk ki, rengeteg beadás jött a Haladás védelme mögé, a széleket meg tudtuk bontani. Sajnos nem tudtuk megrúgni a második gólunkat, ami fontos lett volna. A második félidő elején kicsit bent maradtunk az öltözőben, és amikor kezdett rendeződni a játékunk, akkor kaptunk egy gólt rögzített szituációból – ezekkel az utóbbi időkben problémánk van. De a játékosok jól reagálták ezt le, az utolsó pillanatig küzdöttek, a cserejátékosok ezen a mérkőzésen jól szálltak be. Csak gratulálni tudok a játékosoknak, kihozták magukból a maximumot, megérdemelten győztünk.

Michal Hipp: Az első félidőben a hazaiak jó játékkal domináltak, ami végül egy elkerülhető góllal végződött. Ebben az időszakban mi kontrákkal próbálkoztunk, de ziccerig nem jutottunk. A második félidőben jobban játszottunk, aktívak voltunk, jöttek a lehetőségek. Rabusic kihagyott egy nagy ziccert, Gróf bravúrral védett. A meccs fordulópontja a két tizenhat méterről elvégzett szabadrúgás volt, egyik kapufa lett, ezek nagy lehetőségek voltak. A végjáték hektikusra sikerült, mindkét csapat szerette volna a három pontot. Ekkor nyerte meg a Honvéd a mérkőzést. Szerintem a döntetlen reálisabb eredmény lett volna.

 
 
 • 2Belaba2018március18.19:15ÚjVálasz

  Te papa, a focit nem igazságra, hanem rúgott gólra játszák.
  Szagemberek.. nem tudtátok ?
  Ki kellene írni a stadionba nem ?

   
 • 1lalika2018március18.14:59ÚjVálasz

  Sokszor dicsérték a szakemberek gyirmótot és az edzőjét is-aztán elegánsan bucsuztak,valószinüleg örökre.
  Itt van egy uj,tul nagy-igy költséges stadion- "tökettlen" egyesületi,bebetonozott vezetőkkel...Finito comedia...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!