Haladás-Videoton 0-2 

Megindult a pletyka a Haladás edzőjéről

Horváth Ferenc nyártól Kispesten?
 
 
 
 
 

Megindult a pletyka a Haladás edzőjéről

Horváth Ferenc nyártól Kispesten?

Utolsó helyen van a bajnokságban a Haladás, ám az elmúlt fordulók sikeres szereplése miatt újra él a remény, hogy a gárda mégis bennmarad az élvonalban, hiszen már csak hat ponttal van lemaradva a már NB I-et érő helyen tanyázó Kisvárdától - írja a www.nb1.hu

.

Horváth Ferenc vezetőedzőnek viszont lejár a szerződése a bajnokság végén, sokan tudni vélik, hogy a szakember Kispesten folytatja majd a pályafutását, akárcsak Szamosi Tamás pályaedző és Borsos Vilmos kapusedző. A híreszteléseknek az is az alapja, hogy Kispesten meg Supka Attila vezetőedzőnek és stábjának jár le a szerződése a nyáron.

„Nem foglalkozunk ezzel a kérdéssel, a csapat és a szakmai stáb is kizárólag a szombati, MTK elleni bajnokira koncentrál, arra készül.”- érkezett a hivatalos válasz Szombathelyről a portálnak.

A 45 éves szakvezető Szigetszentmiklóson volt először tréner, majd az NB I-ben a Kecskemét, a Paks, a Győri ETO, a Videoton, a Diósgyőr és a Balmazújváros alkalmazásában mielőtt, mielőtt az OTP Bank Liga 2018/2019-es kiírásának 9. fordulójától átvette volna a Haladást.

 
 
 • 3fe-fe2019április12.09:22ÚjVálasz
  Idézet: kerekkocka
  hajrá... a Hali után tedd tönkre a Kispestet is... Játékosnak is gyenge voltál, edzőnek is az vagy...
  ...

  Vitatkoznék kicsit:játékosnak jó volt, edzőként Szhelyen eddig nem bizonyított.De várjuk meg a bajnokság végét, mert ha bent marad a csapat, más lesz a véleményünk róla...

   
 • 2kerekkocka2019április12.08:32ÚjVálasz

  hajrá... a Hali után tedd tönkre a Kispestet is... Játékosnak is gyenge voltál, edzőnek is az vagy...

   
 • 1tzytz2019április10.23:28ÚjVálasz

  Pletyka, ejh...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!