Michael Rabušic 

Michael Rabusic az új szerzemény

A Haladás első cseh játékosa lesz az Európa Ligát is megjárt támadó.
 
 
 
 
 

Michael Rabusic az új szerzemény

A Haladás első cseh játékosa lesz az Európa Ligát is megjárt támadó.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás második igazolásáról számolt be a zöld-fehérek hivatalos honlapja. A szerzemény a cseh Michael Rabusic. A játékos klasszikus centerposzton bevethető: próbajátékra sem kellett eljönnie, ugyanis Michal Hipp korábbi csapatából, a Jihlavából ismerős volt számára.

A 28 éves támadó csapatai között a már említett cseh első ligás együttes mellett a Brno és a Slovan Liberec voltak, de Olaszországban megfordult a Veronában, a Perugiaban és a Crotoneben is. A cseh nemzeti válogatott mezét háromszor ölthette magára.

A csatár 2,5 évre írt alá, amiből az következik, hogy előrelátóan gondolkodtak vele kapcsolatban a Haladásnál. Nyáron lejár David Williams szerződése, és Myke Bouard Ramos csak kölcsönben van Szombathelyen: komoly esély van arra, hogy a játékjogával rendelkező MTK a nyáron visszarendeli őt a Hidegkuti Stadionba.

 
 
 • 3magyar2018február16.13:16ÚjVálasz

  Nagyon régóta foglalkoztatunk légiósokat, de tömegesen a brazilokkal kezdődött közel 20 éve. Úgy gondolom, hogy azért egy cseh válogatott talán erősítés lehet...

   
 • 2amadeus2018február15.14:50ÚjVálasz

  Pár éve elképzelhetetlen lett volna ennyi légiós...biztos, hogy jobbak a magyar játékosoknál és biztos, hogy erősítést jelentenek? Az őszi utolsó három meccs (sajnos) elodázta a beígért erősítést. Ez a keret a középmezőnybe igyekszik, semmi változás. Itt sosem lesz magyar élcsapat, hiába a csodás stadion. Bár tévednék!

   
 • 1lalika2018február14.23:15ÚjVálasz

  Rabusicnak nem lesz szokatlan a szombathelyi levegő,mert Jihlavában is van egy nagy 'FALCO-levegőjü-gyár...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!