Iniesta Haladás mezzel 

A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok Andrés Iniesta Haladás-mezzel pózol

Pumesz ezt is elintézte!
 
 
 
 
 

A világbajnok és kétszeres Európa-bajnok Andrés Iniesta Haladás-mezzel pózol

Pumesz ezt is elintézte!

A Szombathelyi Haladás nagykövete, a Barcelonában élő Haladás-szurkoló Andrés Iniesta kezébe juttatta a számára legfontosabb zöld-fehér mezt.

A Futballárium tulajdonosai, Beke Erika és Büki Péter régóta remek kapcsolatot ápolnak az FC Barcelonával. Éttermükben kapható a világbajnok és kétszeres Európa-bajnok, valamint négyszeres BL-győztes labdarúgó, Andrés Iniesta bora is. Kialakult egy remek kapcsolat a két család között, de ne higgyük, hogy egy ekkora világsztárral találkozni akkor is olyan egyszerű dolog... Pumeszék mégis elintézték - ők így szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy Michal Hipp csapata megfelelően motivált legyen a hétvégi találkozón, ami az első tétmérkőzés lesz a Haladás Sportkomplexumban. A jegyek egyébként ma 10 órától vásárolhatóak meg.

Beke Erika és Büki Péter, a Haladás nagyköveteként nagyon komolyan veszik a feladatukat: most már nem csak azt mondhatjuk el, hogy Andrés Iniesta tudja, hogy hol van, és ismeri Szombathely városát, hanem azt is, hogy van egy csapat, a Haladás, amelynek bennmaradásáért már ő is szurkol...

 
 
  • 1bikficko2017november26.06:38ÚjVálasz

    Szép gesztus, örülök a Hali sikernek a Fradi ellen! Sirok, ha kiesik az NB 1-ből!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!