Haladás-Mezőkövesd focimeccs 

51 perc jutott Ivanovnak

Bulgária ikszelt Montenegróval.
 
 
 
 
 

51 perc jutott Ivanovnak

Bulgária ikszelt Montenegróval.

Az Európa-bajnoki selejtezősorozat A-csoportjában Bulgária Montenegrót fogadta. A hazaiaknál a kezdőcsapatban kapott lehetőséget a Szombathelyi Haladás támadója, Galin Ivanov.

4-5-1-es felállásban kezdtek a bolgárok, Ivanovra a jobb oldali középpályás posztját osztották. Sem ő, sem csapata nem játszott jól, Ivanovot az 51. percben lecserélték. A vezetést a vendégek szerezték meg a második félidőben, de a 82. percben egy óriási játékvezetői-tévedésből (jócskán a büntetőterületen kívül történt szabálytalanságért adott 11-est a francia bíró) egyenlítettek a hazaiak, kialakítva az 1–1-es végeredményt.

Hétfőn a bolgárok Koszovóban lépnek pályára.

Ezt megelőzően 2016. novemberében szerepelt válogatottban Haladás-játékos: akkor Király Gábor kapott meghívót, és 108. alkalommal ölthette fel a nemzeti csapat mezét.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!