Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Jagó: három meccs

Velünk bármit meg lehet tenni?
 
 
 
 
 

Jagó: három meccs

Velünk bármit meg lehet tenni?

Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága augusztus 7-i ülésén arról döntött, hogy Jagodics Márk, mert a játékvezető személyére sértő kifejezést használt 3 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Ezek alapján a Puskás Akadémia elleni hazai, a Diósgyőr elleni idegenbeli, és az MTK elleni, szintén hazai meccset kell kihagyni a belső középpályásnak.

Jagodics Márk a Ferencváros elleni mérkőzés 86. percében kapott piros lapot. Egy szerelést követően indult volna meg a labdával, amikor a játékvezető, Szőts Gergely szabálytalanságot látott. Ezt tette szóvá, amit a sípmester magára vett. A mérkőzés után játékosunk megjelent a bírói öltözőben, ahol elmondta, hogy nem a játékvezető felé szánta a szavakat, hanem a szituációra.

Szőts Gergely profi játékvezető, korábban futballozott is (tagja volt a játékvezetői tornákon a budapesti csapatnak). A Ferencváros–Haladás mérkőzésen komolyabb hibát nem követett el, a büntető is jogos volt. Azonban nagyon elegánsan megadta a budapestieknek a hazai pályát, ezt pedig úgy érte el, hogy a mérkőzésen felmerülő kb. 20 kétes szituációt 19–1 arányban adta az FTC-nek. Aki futballozott már valaha, annak ez jött le... Ilyen esetekben főleg előjön a kérdés: ha a Vas megyei játékvezető nem fújhat Haladás meccsen, akkor a "pesti" miért működhet közre pesti csapatnak? Csak költői a kérdés.

 
 
 • 8fe-fe2018augusztus14.08:16ÚjVálasz

  Egy meccset sokféleképpen el lehet csalni.Viszont birka módjára sem szabad pályára lépni: a Kispest és a Fradi igen gyenge színtársulat ( megmutatta a nemzetközi kupa szereplésük ), simán pontokat lehetett volna szerezni.Helyette hibák sokaságát elkövetve megadtuk magunkat nekik.
  A Fair-play táblázaton a Hali hátulról az előkelő második helyen áll, nálunk csak az újonc jobb négy kiállítással négy meccsen ( Kisvárda ).
  Azért ne adjunk felmentést a kiállított játékosainknak.Emlékezzünk: tavaly még a kispadról is volt kiállításunk, ráadásul az egyik legrutinosabb játékosunk.
  A fegyelmezetlen játékost remélem a klub is elmarasztalja.Nekik sosem szabad elfeledkezniük arról, hogy egy várost, egy régiót képviselnek.Ez még abban az esetben is igaz, ha tévés meccsük van, akárki is az ellenfél.

   
 • 7salfai2018augusztus08.20:34ÚjVálasz
  Idézet: kisskarcsi40
  Nagyjából egyet értek az elöbbi levelezőkkel. Azonban a labdarugónak is fegyelmezettebnek kell lenni, gondolni kellene arra,hogy akiállitással a csapatot is sujtja
  ...

  Ezek után meg különösen. Dehát nekünk kell erre figyelmeztetni őket?

   
 • 6kisskarcsi402018augusztus08.19:03ÚjVálasz

  Nagyjából egyet értek az elöbbi levelezőkkel. Azonban a labdarugónak is fegyelmezettebnek kell lenni, gondolni kellene arra,hogy akiállitással a csapatot is sujtja

   
 • 5sala2018augusztus08.17:04ÚjVálasz

  A büntetés mértéke attól függ, melyik csapatról van szó. Ennyire képes az egész MLSZ !

   
 • 4Tila2018augusztus08.07:44ÚjVálasz

  Mindig mondtam, most is: hagyjuk itt ezt a velejéig romlott közeget. Nevezzünk át osztrák bajnokságba!
  És még egyszer: ahogy az M4 riportere közvetítette a meccset, az figyelmeztető!
  Az egész közvetítés a felfelé nyaló, lefelé taposó végtelen buta embertípus megnyilvánulása volt, és a "nagyok" szokásos előre leosztását jelezte a leendő bajnokról és a kiesőkről.

   
 • 3salfai2018augusztus08.00:16ÚjVálasz

  Nemigen lehet mit hozzá tenni. Az MLESz mindig ilyen volt - rohadt pesti bagázs, a mi pénzünkből gazdagodnak a buta pojácák hülyére.

   
 • 2lalika2018augusztus07.22:29ÚjVálasz

  Ez is mutatja -most a sportban-vezetőink érdekérvényesitő képességét és persze a bebetonozott Haladás fővezetők : Tóth Miklós,Vörös csabika,stb."tekintélyét"..Egyértelmüen pofátlan és erősen szibjektiv birói és MLSZ vezetési itálet.Bezzeg a szabályosan képtelen szerelő Juhászt-a gunyoros vigyoraival,-vagy a lábtörőket bezzeg nem tiltották el...Pfuj -ezért is olyan a "magyar" foci,amilyen...

   
 • 1belabo2018augusztus07.22:14ÚjVálasz

  "a mérkőzésen felmerülő kb. 20 kétes szituációt 19–1 arányban adta az FTC-nek" A meccset nézve pontosan ez jutott eszembe. Azzal azonban vitatkoznék, hogy ez elegáns módja-e a hazai pálya megadásának. A jobbak pont fordítva csinálják, a mezőnyben kedveznek a vendégeknek, a döntő szitukban viszont azonnal eldöntik a meccset a hazaiak javára.
  Amióta bevezették a profi játékvezetői rendszert, az ilyen szőcsfélék több mint 1 millió forint fizetést kapnak havonta. Nyilván valakik (az adófizetők) összeadják ezt a pénzt. Aki kapja, az pedig - akár a közmunkás - meg kell hogy hálálja a pártnak. Majd ha szombathelyi lesz a pártigazgató, mi rúgjuk a világ összes szabadrúgását.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!