Swietelsky Haladás - FTC 

Jegyeket, bérleteket tessék!

Mától árusítják a Vasas elleni meccsbelépőket, de a hat hazai meccsre bérletet is vehetünk.
 
 
 
 
 

Jegyeket, bérleteket tessék!

Mától árusítják a Vasas elleni meccsbelépőket, de a hat hazai meccsre bérletet is vehetünk.

Elkezdődött ma a jegy- és bérletárusítás a Szombathelyi Swietelsky-Haladás tavaszi szezonjára. Jegyet a szombati, Vasas elleni meccsre lehet venni, bérletet pedig a hat hazai találkozóra.

A jegyeket és bérleteket a Király utcai Tourinform irodában és a Vasútállomáson lehet megvenni mától. Keddtől a Hali-boltban is kaphatóak, de csütörtökön és pénteken délután, valamint szombaton délelőtt a stadion jegypénztára is kinyit.

A netes jegyvásárlásban nincsen változás: a http://meccsjegy.mlsz.hu/hun/PlaceInfo/3005/Haladas linken gyorsan (és olcsóbban) lehet tiketthez jutni.

A bérletek ára barátságos: a B-középbe 5.000,- Ft-ért, a többi hazai szektorba 12.000,- Ft-ért kapható. Aki igénybe venné a VIP szolgáltatásokat is, annak 70.000,- Ft lesz a bérlet.

Ráadásul a bérletet vásárlók között egy kétszemélyes wellness hétvégét is kisorsolnak egy Vas megyei szállodába.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!