Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Ha lesz meccs, akkor Kassai fújja

Hipp ötödik tétmeccséből a harmadikat dirigálja a sztárbíró.
 
 
 
 
 

Ha lesz meccs, akkor Kassai fújja

Hipp ötödik tétmeccséből a harmadikat dirigálja a sztárbíró.

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a 2017–2018-as NB I-es szezon első tavaszi, azaz 20. fordulójának játékvezetői küldését. Mindebből kiderül, hogy Kassai Viktor fújja a sípot a szombat 17:00-kor kezdődő Újpest FC – Szombathelyi Swieteslky-Haladás mérkőzésen.

Michal Hipp érkezése óta már ez lesz a harmadik találkozó, amin a magyar sztárbíró működik közre: Balmazújvárosban kikaptunk, de a Videotont hazai környezetben legyőztük.

A 20. forduló megrendezése az országos havazás miatt veszélybe került. A Magyar Kupa-találkozók közül éppen az újpestit (a Paks lett volna az ellenfél) kellett elhalasztani. Az Újpest FC közleménye szerint megfeszített munka zajlik azóta is a Szusza Ferenc Stadionban. A gyepet már hómentesítették. Ezt követően elkezdték lefektetni a Belgiumból hozott fűtőpaplanokat. A paplanba a meleg levegőt négy nagyteljesítményű turbina szolgáltatja, így az megakadályozza a gyep további fagyását, jegesedését. Lényeges információ, hogy a fűtésrendszer fel- és leszerelése egy napot vesz igénybe, így a működés megkezdése a szerda esti órákra tehető égészen szombat kora reggelig.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!