Haladás szurkolói ankét 

Keringer Zsolt marad a Haladás Szurkolói Kör elnöke

Közgyűlésen erősítették meg tisztségében.
 
 
 
 
 

Keringer Zsolt marad a Haladás Szurkolói Kör elnöke

Közgyűlésen erősítették meg tisztségében.

A Haladás Szurkolói Klub Egyesület rendkívüli közgyűlést tartott. Az elnöki beszámoló mellett természetesen téma volt Keringer Zsolt lemondása is. A Szurkolói Kört 15 éve vezető Haladás-drukker még február végén jelentette be lemondását - a rövid, de érzelemdús lemondás mögött nehéz döntés meghozatala állt.

Az elnök részletesen beszámolt az egyesület előző évi tevékenységéről, valamint a benyújtott lemondásának fő okairól. Beszámolóját követően a tagság részéről több felszólalás is elhangzott, amelyben az elnök eddigi tevékenységét és munkáját értékelték, elismerték és kérték Keringer Zsoltot, hogy továbbra is vállalja el a Haladás Szurkolói Kör elnöki posztját.

A vélemények elhangzását követően a Közgyűlés az elnök személyéről bizalmi szavazáson döntött: ezt a döntést tiszteletben tartva és elfogadva az érveket Keringer Zsolt továbbra is vállalta az elnöki tisztséget.

A közgyűlésen meghívottként a Green White Army és a Green Keyers Gents képviselője is jelen voltak, ők így kommentálták a döntést:

Sebestyén Gábor, GWA: A Green White Army szurkolói csoport örömmel fogadta, hogy a Haladás Szurkolói Kör Közgyűlésén a tagság továbbra is Zsolt személyében látja a garanciát. Nagyon sokat tett a szurkolókért és részünkről továbbra is támogatjuk munkáját, ahogy eddig is ezután is együtt fogunk tenni a szurkolókért.

Miklós Zoltán, GKG: A Green Keyers Gents részéről eddig sem volt kérdés Zsolt személye és részünkről is támogatjuk továbbra is Keringer Zsoltot.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!