Kikaptunk a Mattersburgtól

Elveszítette első edzőmeccsét a Haladás.
 
 
 
 
 

Kikaptunk a Mattersburgtól

Elveszítette első edzőmeccsét a Haladás.

A hazaiak kezdték a játékot, és az első percekben aktívabbak is voltak, azonban egy blokkolt lövésen kívül helyzetig nem jutottak. A tizedik percben előttünk is adódott egy lehetőség, letámadtuk a hazaiakat, ám Halmosi beadására nem érkezett senki. Az első lövés Calventéé volt, aki Halmosi visszagurítását 17 méterről szúrta rá, de védett a hazai kapus. A 20. percben a mi baloldalunkon futott egy mattersburgi akció, aminek végén a hórihorgas Maierhofer fejelt a hálónkba (0-1). A bekapott gól után fölénybe kerültek a hazaiak, de Gyurjánnak védeni valója nem akadt. A félidő felétől egyre többet birtokolta a labdát a Haladás, egy Halmosi-szöglet után Iszlai érkezett, de nem tudta irányítani a fejest, így oda lett az egyenlítési lehetőség. A 44. percben egy „nagyhalálért” befújt szabadrúgást kapott a hazai csapat, amit Rath a sorfal fölött a bal felső sarokba tekert (0-2).

A 63. percben 18 méterről rúghatott szabadrúgást a hazai csapat, de Lévay magabiztosan védett. Három perccel később egy kifejelt labdát Kovács Lóránt – nem biztos, hogy tudatosan – 45 méterről kapu felé tett, a labda a felső kapufán csattant. A 75. percben, majd a 77. percben is Overgoor kísérletezett, de lövései – ha nem is sokkal – elkerülték a kaput.

Mészöly Géza: Remek értékmérő volt a találkozó. Ennyi elvégzett munka után ezt a félidei terhelést terveztem be a játékosoknak, akik érezhették, milyen egy pörgős ellenfél ellen futballozni. A második félidőben a fiatalok is helytálltak.

 
 
 • 2salfai2017január17.21:36ÚjVálasz

  Nehéz ma Magyarországon szurkolónak lenni. Én ki akartam menni a meccsre, de nem találtam társat, egyedül meg nem mentem. A helyszínt csak most tudtam meg, senki nem mondta meg a mai napig, csak sejtésem volt, hogy az akadémia pályáján lesz. A nagymartoni közlekedést úgy megkavarták, hogy a 3 vagy 4 évvel ezelőtti meccsről is alig találtam haza. Azon kivűl elég télies volt az idő is, de erről csak az égiek tehetnek.

   
 • 1realista2017január17.20:51ÚjVálasz

  Egy holland mégis maradt? Nem kellett ott sem?
  Szomoru jövő elé nézünk ezzel a csapat menedszmenttel!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!