Király Gábor újabb két évre írt alá a Haladáshoz

Nem csak a kapus hosszabbított, Bosnjak Predrag is aláírt.
 
 
 
 
 

Király Gábor újabb két évre írt alá a Haladáshoz

Nem csak a kapus hosszabbított, Bosnjak Predrag is aláírt.

Király Gábor ugyan szombaton tölti be a 41. évét, mégis minden Haladás szurkoló boldog lehet, hiszen a kapus újabb két évre írt alá a szombathelyi csapathoz. „Amíg sérült voltam, nem tartottam fairnek, hogy úgy írjam alá a szerződésemet. Megvártam míg százszázalékosan felépülök, s miután ez most jött el, aláírtam kontraktusomat” - indokolta a késlekedést Király.

„Másrészt azért is vártam, mert fontosnak tartottam, hogy lássak jövőképet, például nekem sem mindegy, hogy csapatunk húzóemberei maradnak-e vagy sem. Tudom, velük is elkezdődtek a beszélgetések, pozitívan alakulnak a dolgok e tekintetben, úgyhogy ezek után már nem vártam tovább. Jó formában, motiváltnak érzem magam, ugyanolyan keményen dolgozom, mint fiatalon, ugyanolyan szívesen jövök edzésre, mint anno – készen állok tehát a feladatokra. Van egy olyan kitétele a megállapodásnak, mely szerint ha úgy érzem, bármikor abbahagyhatom a futballt. Természetesen nem erre készülök, sőt! A Rohonci úti stadion mellett nőttem fel, várom már az új aréna átadását, és persze szeretnék a csapattal minél jobban szerepelni.”

Mint mondja, nagyon erős a bajnokság, de ha a középmezőnytől felfelé végez a csapat az elkövetkező két bajnokságban, elégedett lesz. Persze a Haladás évfordulója sem hagyja hidegen. „Nem titok, az is vezérelt, a mikor aláírtam, hogy 2019-ben lesz 100 éves a klub – márpedig én akkor nagyon szeretnék a Haladás játékosa lenni. Ez egyfajta gyermekkori álmom. Anno a Crystal Palace-ban, a Herthában, a Burnleyben már ünnepeltünk különböző jubileumokat, most erre készülök a Haladással is. Hogy ez lesz-e az utolsó szerződésem? Ezt most még nem tudom.”

Király szerződése így 2019. június 30-án jár le, de nem ő az egyetlen, aki hosszabbított. A szerb-magyar bal oldali védő, Bosnjak Predrag is újabb két évre írt alá.

„Az események a csütörtöki edzés után gyorsultak fel, amikor Tóth Miklós ügyvezető szólt, ha gondolom, aláírhatjuk a papírokat” - mondta el az egyszeres válogatott futballista. „Jól érzem magam a csapatban, a klubban is mindenki rendes, s emellett jól érezzük magunkat a városban is – ami egy plusz számomra. Szóval semmi okom nem volt a váltásra, ráadásul épül a stadion is, biztosan öröm lesz benne futballozni. Remélem, az elkövetkező évek valamelyikében dobogós helyen végzünk a csapattal.”

 
 
 • 2realista2017március31.20:26ÚjVálasz

  A pénz soha nem elég...???A fiatalok meg menjenek máshová,pl.Rózsa Danit tökéletesen leirták,pedig válogatott is volt és sokat tett a csapatért,mig "más" pénzt keresett....
  Énnekem ez nem tetszik"mindenható2 Tóth Miklós!

   
 • 1choiba2017március31.13:47ÚjVálasz

  Van az a pénz,,hajjjaj.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!