Király Gábort, és két pontot is vesztett a Haladás

Ismét bődületes gólt lőttünk, de a DVSC-nek volt válasza.
 
 
 
 
 

Király Gábort, és két pontot is vesztett a Haladás

Ismét bődületes gólt lőttünk, de a DVSC-nek volt válasza.

A 3.percben Medgyes cselezgetett majd passzolt Kiss Tamáshoz, aki 20 méterről, bődületesen nagy gólt lőtt. 0-1.

Ezzel a góllal a vendégek megalapozták az egész mérkőzés hangulatát. A jó formában lévő, és dobogóért küzdő DVSC futott az eredmény után, míg Pacsi Bálint csapata megérezte a "vérszagot". Magabiztosan játszott, őrizgette, sőt növelhette volna is az előnyét.

Az első félidő hajrájában, akár kettőt is rúghattak volna vasiak. Előbb Medgyes fejesénél volt szükség nagy kapus bravúrjára, majd Wils bólintásánál a szerencsére, hiszen éppen csak fölé szállt a labda.

A félidőben kettőt cserélt Herczeg András, és hadrendet is váltott DVSC.

A 68. percig kellett várni az egyenlítésre. Tabakovic érkezett. 1-1.

A játék képe ezt követően teljesen megváltozott, ráadásúl a Haladás Király Gábort is elveszítette a hajrára. Bokáját fájlalta. Gyurján állt már akkor is a kapuban, amikor Tabakovic négy méterről fölé lőtt, elszórakozva a DVSC meccslabdáját.

 
 
 • 5foci11112017október23.15:07ÚjVálasz

  Sokan meg úgy látjuk hogy nyertek egy pontot, mert két győzelem is nagy nagy szerencsén múlott és az ellen félnek lehet köszönni hogy van ennyi pont is .

   
 • 4Tila2017október22.16:40ÚjVálasz

  Ha amatőr, vagy félprofi lenne a magyar bajnokság, akkor a zsoldosok és futballK-ák nélküli mezőnyben biztos óriási esélye lenne ennek a fiatal csapatnak.
  Más: illetékesek, nem kéne azon gondolkodni, hogy az osztrák bajnokságba (másod o.) átnevezzünk? Ez a szép stadion jövőre 3 meccs (Z., Gy., S.) után el- és leamortizálódik.

   
 • 3realista2017október21.23:06ÚjVálasz

  Nem először lövik át Király lábai közt a labdát a kapi kölelében oldalról.Devecseri meg ugy rohangált a kapu közelében a beadásnál ,mint pók a falon,össze-vissza.
  Wils-Devecseri párosditás nem nyerő,de nem Wils miatt...

   
 • 2maximics2017október21.20:46ÚjVálasz

  Az első pont idegenből ebben a bajnokságban. A hatodik idegenbeli meccs volt. Ez kevés a bentmaradáshoz.

   
 • 1Grinch2017október21.20:45ÚjVálasz

  Nagy kedvencem Király, de sajnos erősen eljárt felette az idő. Amit a kapott gólnál művelt, az megint röhej... Remélem, mielőbb felgyógyul, de ne védjen többet tétmeccsen könyörgöm!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!