Király Kupa bronzmeccs 

Utolsó lett a Szombathelyi Haladás a Király Kupán

Gólt sem rúgott a zöld-fehér csapat.
 
 
 
 
 

Utolsó lett a Szombathelyi Haladás a Király Kupán

Gólt sem rúgott a zöld-fehér csapat.

Immáron 15. alkalommal került megrendezésre az újperinti torna a Király Sportlétesítményben. A négy mérkőzést mintegy 400 néző láthatta a helyszínen.

A négycsapatos torna első elődöntőjében a Gyurján M. (Rózsa, a szünetben) – Schimmer, Grumics (Tamás L., a szünetben), Bolla, Németh Mi. – Kovalovszki (Pinte, a szünetben) – Funsho, Jancsó, Rácz, Halmosi – Rabusic csapatot küldte pályára Michal Hipp, ám hiába alakított ki valamivel több helyzetet a Hali, a Kaposvár Hegedűs Dávid góljával 1–0-ra nyert.

A másik elődöntőben is az előzetesen gyengébbnek gondolt csapat nyert: a felvidéki Garamszerentkereszt szintén 1–0-ra verte a Paksot.

A bronzmeccsen így a két NB I-es együttes csapott össze. A vasiak irály – Habovda, Grumics, Tamás L., Bosnjak – Kovalovszki – Mészáros, Németh Má., Petró, Lyng – Priskin tizeneggyel játszottak, ám már az 5. percben hátrányba kerültünk egy szöglet után (Lenzsér talált be), majd a 24. percben Simon András is mattolta a védelmünket, 0–2, ez is maradt a végeredmény.

A tornát a Kaposvári Rákóczi nyerte, miután a döntőben 3–0-ra verték az FK Pohronie-t.

 
 
 • 4sala2018július09.15:37ÚjVálasz

  Különös jelentősége nincs a gyenge eredménynek.
  Viszont érdemes elemezni az új edző alatti időszakot, ugyanis csak szerencsével nem estünk ki.
  Sokunk számára teljesen elfogadhatatlan,hogy a sorozatosan halovány teljesítményt nyújtó Rácz állandó kezdő lehetett. Pinte játéka értékelhetetlen volt.
  Ugyanakkor Kiss T. állandóan mellőzve lett !? Villiams /a gólkirályunk/ számtalanszor a kispadon ült, Ramos játszott, de többször volt a földön, mint kétlábon...

  A fiatal és remek játékost, Polgárt is sikerült taccsra tenni.

  Kiss, Polgár, de szerintem Williams is döntően a mellőzések miatt távozott, igen nagy kár értük!!

  Ha ősztöl is hasonlóan folytatódik az előző szemlélet, kiesünk!!!

   
 • 3kari.mas2018július09.08:34ÚjVálasz

  Gratulálok !!!

   
 • 2busz20132018július08.17:54ÚjVálasz

  "A vasiak irály – Habovda, Grumics, Tamás L., Bosnjak – Kovalovszki – Mészáros, Németh Má., Petró, Lyng – Priskin tizeneggyel játszottak, ám már az 5. percben hátrányba kerültünk egy szöglet után (Lenzsér talált be), majd a 24. percben Simon András is mattolta a védelmünket, 0–2, ez is maradt a végeredmény.
  Nem csoda, hogy kikaptunk, ha irály védte a kapunkat.

   
 • 1lalika2018július08.10:25ÚjVálasz

  Hm....Toth ur....

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!