Budapest Honvéd Fc - Szombathelyi Haladás 

Mumussá váltak a kispestiek

Vereséget szenvedett az első fordulóban a Haladás.
 
 
 
 
 

Mumussá váltak a kispestiek

Vereséget szenvedett az első fordulóban a Haladás.

Elsőbálózok Hali-mezben

A Bozsik-stadion esőjében többen is először léptek pályára Haladás-mezben. Emil Lyng először játszott Magyarországon, míg Vít Benes és Jurij Habovda most debütált a Haliban. Petró Balázs negyedik NB I-es meccsén először volt kezdő: egy gólpasszt írhatunk fel a neve mellé (anno Radó András Kispesten debütált, ráadásul gólpasszal: a találatot Tóth Péter szerezte, ugyanabba a kapuba, ahová Priskin is fejelt). Priskin Tamás első meccsén első gólját szerezte (de sajnos a kiállítás sorsára jutott), míg a nigériai Funsho Bamgboye hatodszor kapott lehetőséget a legmagasabb osztályban és első gólját szerezte.

A kispesti mumus

Egy ikszes meccsen, elképesztő egyéni hibák után kapott ki tegnap a Haladás. Pedig támadásban végre valamivel bátrabbak voltunk, mint a legutóbbi egy évben szinte bármikor, és két fejesgólt is szeretünk. A döntetlen azonban most sem lett meg. Ahogy legutóbb sem: akkor a 93. percben kaptunk gólt a Bozsik stadionban. Ezt megelőzően Sopronban kaptunk egy góllal, előtte a tavalyi idénnyitón 2–0-ra (a második gólt szintén a hajrában kaptuk be). A 2016/2017-es idényben egy utolsó perces góllal nyertek a piros-feketék Sopronban (0–1), és előtte is kikaptunk Kispesten (1–2). Azaz a legutóbbi hat meccsen nem szereztünk pontot a Hemingway-gárda ellen. Szomorú mérleg.

Még 17 forduló idén

Fontos változás, hogy a 2018/2019-es kiírásban "csak" 18 fordulót rendeznek az "őszi" szezonban, és tizenötöt tavasszal (szemben a tavalyi 19-14-es felállással). Ez talán még egy kicsit dob a kiegyenlítettségen... A Hali mostantól 16 hazai és 16 idegenbeli mérkőzésen érheti el a céljaihoz szükséges pontokat, egy meccs elment, javítani kell jövő vasárnap az Újpest ellen.

 
 
 • 5lalika2018július22.16:20ÚjVálasz
  Idézet: Starobrno
  Be kéne már tíltani a focit végre! Erre a SEMMIRE megy el az ország egész vagyona és még csak eredmény sincs mögötte!
  ...

  LIKE! de TILA-nak is!
  A vezetőket kellene végre "eladni"...

   
 • 4Starobrno2018július22.15:36ÚjVálasz

  Be kéne már tíltani a focit végre! Erre a SEMMIRE megy el az ország egész vagyona és még csak eredmény sincs mögötte! Ezek az ingyenélő botlábú gömbkergetők meg nem is akarnak eredményt elérni, mivel ezért a SEMMIÉRT is végtelen fizetést kapnak! Az összestől elvonni az utolsó fillért is, aztán betíltani ezt az értelmetlen semmirekellő sportot! Megcsipi egy szúnyog, aztán hónapokig kórházban van! Ezek nem is férfiak, hanem kislányok!

  PFUJJJJJJJJJJJ...

   
 • 3salfai2018július22.15:02ÚjVálasz

  Én is úgy láttam, hogy egyéni hibák voltak a góloknál. Igaz a Supka is erre panaszkodik. A Kamber góljáról jobb ha nem is beszélünk, ilyen gólt csak mi tudunk kapni (védő, kapus) Ja igen meg Lloris a v.b.-n.

   
 • 2lalika2018július22.14:11ÚjVálasz

  Tényleg végre nem kellene komolyan venni a jobb reflexü,mozgékonyabb,bátrabb kapusra való cserét???

   
 • 1Tila2018július22.12:08ÚjVálasz

  A Honvéd: megőrzik tehetségeiket (pl. Cipf pár perc és megmutatta tehetségét). Mi cukorkáért elszórjuk őket (pl. Medgyes, KIss T.). Más: ilyen labdavesztéseket nem engedhetünk meg! Azt hittem a Király kupa a túledzettség miatt alakult úgy. Tévedtem. Olyan szintű játékosok érkeztek (kivétel Priskin) akikkel könnyedén el is érjük azt az osztályt!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!