Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Paksi FC  

Kiss Bence: Kazincbarcika

Borsodba ment a tehetséges játékos.
 
 
 
 
 

Kiss Bence: Kazincbarcika

Borsodba ment a tehetséges játékos.

A 19 éves Kiss Bence a második vonalban szereplő Kazincbarcikához igazolt. A Haladásban 26 NB I-es mérkőzésen szereplő védekező középpályás Michal Hipp érkezésével került parkolópályára. A felvidéki edző első mérkőzésén, Balmazújvárosban, még szerepelt, ám télen az U19-es keretbe lett irányítva.

Az U19-es csapatban vezéregyéniségnek bizonyult, a zöld-fehérek meg is nyerték a bajnokságot és indulhatnak az ifjúsági bajnokok ligájában.

Kiss Bence azonban az augusztust már Kazincbarcikán kezdhette meg, és az elmúlt hétvégén már pályára is lépett: végig játszotta a Kaposvár elleni (2–2) mérkőzést.

 
 
 • 7salfai2018augusztus11.11:24ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Hát amennyit ez a dán fiú tud, annyit a mi fiunk is - egy lábbal!
  ...

  Talán összekötözött lábakkal is!!!

   
 • 6lalika2018augusztus11.10:14ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Hát amennyit ez a dán fiú tud, annyit a mi fiunk is - egy lábbal!
  ...

  Ugy tünik nálunk nincs stratégia,játékosfigyelés,,hanem az ügynökökre várva üldögélnek a klimás irodákba a jól fizetett "vezetők" és várják ki mit ajánl a "maradékból" és mit lehet az üzleteken "kaszálni".Tényleg vezetést kellene végre cserélni,mert lassan -s már évek óta-késő lesz...

   
 • 5Tila2018augusztus11.08:21ÚjVálasz

  Hát amennyit ez a dán fiú tud, annyit a mi fiunk is - egy lábbal!

   
 • 4OhneGetzi2018augusztus11.02:12ÚjVálasz

  Lassan Borsod és Vas között nem sok különbség lesz.
  Ebben sem...

   
 • 3salfai2018augusztus10.23:25ÚjVálasz

  Ha kölcsön adták - az rendben van. Én úgy éreztem, amikor lehetőséget kapott, megállta a helyét az NB1-ben is. Ha akkor jöttek volna az eredmények akkor ma jobban megbecsülnék. Viszont nem győzöm elégszer hangsúlyozni, hogy az ifi csapat nem kap elég elismerést, viszhangot a bajnokság megnyeréséért és abban Kiss Bence és Kiss Tamás tehetsége, tudása erősen benne volt, jót tett nekik az NB1-es rutin, tehát az illetékesek nem döntöttek rosszul, hogy "visszavitték" őket az ifibe.

   
 • 2HullyGully2018augusztus10.16:53ÚjVálasz

  Sajnos Hipp érkezésével többen parkolópályára kerültek,megy a vetítés és 5-6 II.-osztály szintjét is csak súroló játékos meg rendszeresen kezdő! Elképzelés,szép játék? Egy-két játékostól eltekintve akik színeznék a játékot (azok is inkább padoznak vagy még azt sem),max.a védekező éljuk túl,húzzuk ki taktika megy! Szerencsés akció nélküli gólokkal.Sajnos.

   
 • 1lalika2018augusztus10.09:43ÚjVálasz

  Biztosan megérte-"valakinek"...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!