Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Budapest Honvéd 

Török és ukrán érdeklődők Kiss Tamásért

A Haladás Benjáminjáért sorban állnak.
 
 
 
 
 

Török és ukrán érdeklődők Kiss Tamásért

A Haladás Benjáminjáért sorban állnak.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás U17-es válogatott játékosát, Kiss Tamást a Bajnokok Ligájában remekül szereplő török Besiktas és az ukrán Sahtyar Donyeck is feltérképezte - írja a sportnapilap online verziója.

"Kiss Tamás iránt valóban sok klubtól érdeklődtek az előző hónapban, és az is igaz, hogy voltak olyan csapatok, amelyektől közvetítőkön keresztül konkrét meghívást is kapott ismerkedésre. A Besiktas és a Sahtar Doneck nevében például már arról érdeklődtek, hogy mikorra küldjék a repülőjegyet” – erősítette meg a www.nso.hu értesülését Tóth Miklós, a Haladás ügyvezetője.

Michal Hipp vezetőedző, illetve a klub sem szeretné, ha Kiss Tamás minden héten úton lenne különböző csapatokhoz, hiszen tavasszal számítanak rá Szombathelyen a bennmaradásért vívott küzdelemben. „Másrészről egyeztettünk Kiss Tamással és a szüleivel is, és ők is azon a véleményen voltak, hogy most nem erőltetnék a külföldi lehetőségeket. Azért sem, mert az iránta érdeklődő legtöbb klubnál először még várhatóan csak a korosztályos csapatoknál kapna lehetőséget, márpedig az NB I-es mérkőzések, amik tavasszal várnak rá, jobban szolgálják a fejlődését, mintha a török vagy az ukrán U19-es bajnokságban szerepelne. A pályafutása szempontjából a tavaszi idény meghatározó lehet, ha a magyar élvonalban folyamatosan jó teljesítményt tud nyújtani, akkor alighanem még jobb lehetőségek közül választhat majd” – fogalmazott Tóth Miklós.

Kiss Tamás gólja a Ferencváros ellen (MLSZ TV)
 
 
 • 2belabo2018január06.23:23ÚjVálasz

  Gyorsan el kell adni, ezzel is ápolhatjuk a hagyományokat, ami nagyon fontos nemzeti ügy.

   
 • 1lalika2018január06.19:12ÚjVálasz

  Toth Miklós megint csak az eladással foglalkozik?
  Ezért tartják???
  Mi az érdeke ebben?
  Pár eddidi, tul korán eladott hajdani tehetség azután "elsüllyedt",persze a pénzt bekaszirozták értük.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!