Könnyedén jutott tovább a Haladás a kupában

Ronggyá verte megyei II-es ellenfelét Pacsi Bálint együttese.
 
 
 
 
 

Könnyedén jutott tovább a Haladás a kupában

Ronggyá verte megyei II-es ellenfelét Pacsi Bálint együttese.

A labdarúgó Magyar Kupa 6. fordulójában, ma délután a Vas megyei másodosztály Körmendi csoportjának listavezetője, a Szarvaskend fogadta az NB I-es Szombathelyi Swietelsky-Haladást. Nem született meglepetés, érvényesült a papírforma, Pacsi Bálint együttese könnyedén jutott tovább a következő körbe. Már az első félidőben eldőlt a találkozó.

3. perc: Egy középpályás labdaszerzés után Grumics tette le a labdát balra, Medgyes belépett a 16-oson belülre, és ballal a kapus mellett a kapu jobb felébe lőtt. 0-1.

18.perc: Schimmer passzolt a 16-os vonalánál álló Mészároshoz, aki lefordult védőjéről, és jobbal, laposan a jobb alsó sarokba lőtt. 0-2

21. perc: Tóth Benjamin 23 méterről kilőtte a bal alsót. 0-3

30. perc: Tóth Dávid beadására a rövid oldalon érkezett Karol Mészáros, és 5 méterről a rövid sarokba csúsztatott. 0-4

43. perc: Tóth Dávid ment el a jobb szélen, laposan tette be a labdát, Rácz átvette, nem lőtte el jobbal, hanem „csinált egy sasszét”, áttette a bal lábára, és középről, 13 méterről a jobb felső sarokba emelt. 0-5.

A második félidőben is a vendégek térfelén folyt a játék, ám ezúttal a helyzetek sokáig kimaradtak. Az utolsó percben Grumics állította be a végeredményt, ugyanis egy keresztlabda után Tóth Dávid fejelte vissza középre a labdát, a csatár levette, és jobbal úgy lőtt a kapuba, hogy a labda a bal oldali kapufáról vágódott a hálóba. 0-6

 
 
 • 3Starobrno2017szeptember25.08:06ÚjVálasz

  Titeket érdekel még az ingyenélő tanulatlan miller g.ci bakkecskék ugrándozása? Hogy rogyna össze a lába az összesnek... Hajrá minden, csak nem a csicska haladás miller bagázsa! Csicska haladás, csicska focisták!

   
 • 2realista2017szeptember20.23:09ÚjVálasz

  Ilyen meccseken kellene begyakorolni a góllövést.de az egész 2.félidőben csak egy sikerült egy amatőr,valószinüleg elfáradt falusi csapat ellen? Ez elgondolkoztató....

   
 • 1foci11112017szeptember20.18:45ÚjVálasz

  Nevetséges a milliókat keresők győztek a munka mellet játszó hobbi játékosokkal röhej nem HA HA HA HA HA HA HA HA HA

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!