Korábbi közönségkedvenc védőjét csábítja a Haladás

Hegedűs János visszatérhet a Rohonci útra.
 
 
 
 
 

Korábbi közönségkedvenc védőjét csábítja a Haladás

Hegedűs János visszatérhet a Rohonci útra.

A Rangadó.hu információi szerint a Szombathelyi Swietelsky-Haladás vezetősége azon dolgozik, hogy visszacsábítsa Szombathelyre Hegedűs Jánost, aki jelenleg a Puskás Akadémia játékosa.

Hegedűs az Illés Akadémián nevelkedett, 2016-ban mutatkozott be a Haladás felnőttcsapatában, Mészöly Gézánál alapembernek számított a középhátvéd. Egy évvel ezelőtt igazolt az akkor még másodosztályú Puskáshoz.

A rangadó úgy tudja, a minden csapatrészre erősítést tervező vasiak Szlovákiában is nézelődnek, ahonnan két labdarúgót szeretnének megszerezni. Az érkezők névsora attól függ, hogy sikerül-e megegyezni Mészáros Karol vételáráról a Debrecennel.

 
 
 • 4belabo2018január06.23:26ÚjVálasz

  Kinek volt a kedvence?

   
 • 3magyar2018január04.07:59ÚjVálasz

  Úgy rémlik, hogy az első nyilatkozata arról szólt anno, hogy előrelépés számára a PAFC -ban játszani, mely csapat akkor éppen NB2- és volt...

   
 • 2lalika2018január03.21:16ÚjVálasz

  Aki elment egy igéretért s nem lelt aranyat,az ne jöjjön vissza,pláne ismét ugródeszkának...használva Szombathelyt.

   
 • 1salfai2018január03.18:50ÚjVálasz

  Azt borítékolni lehetett, hogy Szlovákiából jönni fog játékos. Hegedűs Jani???

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!