Kulcsár Kornél edzése 

Kulcsár is edzésbe állt

Csak egy rövid, alig egyhetes pihenőt engedélyezett magának a Haladás középpályása.
 
 
 
 
 

Kulcsár is edzésbe állt

Csak egy rövid, alig egyhetes pihenőt engedélyezett magának a Haladás középpályása.

Nemrég kezdte meg téli pihenőjét a Szombathelyi Haladás csapata. Artner Tamás együttese a Győr elleni bajnoki után vonult valamivel több mint egy hónapnyi pihenőre. A játékosok azonban nem állnak le teljesen a szünet ideje alatt, mindenki megkapta a személyre szóló feladatait, amit a januári alapozásig el kell végezniük.

Vannak azonban olyan játékosok is, akik ezen edzésterven felül plusz munkát is végeznek a tavaszi felkészülési időszakig. Radó András már múlt héten elmondta honlapunknak, hogy csak egy rövid, egyhetes pihenőt engedélyez magának a szünetben, és mára kiderült, Kulcsár Kornél is beilleszt extra gyakorlásokat a szünidei programjába.

– Alig, hogy elkezdődött a pihenő, már edzésbe is álltál. Ez a szakvezetés kérése volt, vagy egyéni döntés?

– Saját elhatározásból kezdtem el hamarabb a tréningeket – válaszolta a haladasfc.hu megkeresésére Kulcsár Kornél. – Nem érzem úgy, hogy rossz erőnlétben lennék, jó állapotban éreztem magam a szezon vége felé. De pont emiatt nem szeretném, ha kiesnék a ritmusból, így kicsivel hamarabb edzésbe állok, és szinten tartom magam a felkészülési időszak kezdetéig.

– Nem kaptál sok lehetőséget az ősz folyamán, ennek fényében milyennek értékeled a saját teljesítményedet, illetve a csapatét?

– Valóban, nem kaptam olyan sok lehetőséget, de mikor pályára léptem, úgy érzem, nem okoztam csalódást a játékommal sem a szurkolóknak, sem magamnak. A legutóbbi meccsek közül, a Pécs ellen és a Videoton ellen sem ment rosszul a játék, végigdolgoztam a találkozókat. Amikor megkaptam a lehetőséget, igyekeztem élni vele. A csapat teljesítményét tekintve már inkább vagyok csalódott, sajnos sok helyzetet rontottunk fontos pillanatokban, maradt még jó néhány pont a csapatban.

– Több játékosnak is volt némi nézeteltérése a vezetőedzővel az ősz folyamán. Te milyennek látod a kapcsolatodat Artner Tamással?

– Ő az edző, én pedig a játékos vagyok. Kaptam Artner Tamástól egy lehetőséget arra, hogy tavasszal is a Haladásban játsszak. Nekem ez fontos, így köszönöm neki. Nem akarok csalódást okozni. Mindent el fogok követni, hogy a tavaszi első meccsen kezdőként lépjek pályára.

– Min múlhat, hogy tavasszal többször lépjél pályára a Haliban?

– Ez egy tényezőn múlik: sikerül-e meggyőzni az edzőt, hogy bízhat bennem, hogy számíthat rám. Nagyon szeretnék bizonyítani edzőnek, csapattársaknak és persze a szombathelyi közönségnek, szeretném ha stabilan ott lennék a kezdőcsapatban.

– A felkészülést még megelőzik az ünnepek. Hol töltöd a Karácsonyt?

– Otthon leszek az ünnepek alatt, a családommal töltöm ezt a néhány napot.

 
 
  • 1kati432012december15.13:53ÚjVálasz

    Remélem rászolgálsz a bizalomra, már csak azért is, mert a KULCSÁR név Szombathelyen ikonnak számít!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!