Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Budapest Honvéd 

Szerződésbontás Martínezzel

Végleg távozik az olasz-argentin csatár.
 
 
 
 
 

Szerződésbontás Martínezzel

Végleg távozik az olasz-argentin csatár.

Megvan az első távozó a Michal Hipp által túl bőnek ítélt keretből. A hivatalos honlap beszámolója szerint a Szombathelyi Swietelsky-Haladás közös megegyezéssel szerződést bontot Leandro Martínezzel.

Az olasz-argentin csatár 2015 telén érkezett hozzánk, és akkor nagyon fontos szerepet játszott abban, hogy meg tudta őrizni NB I-es tagságát a Haladás. Később kevesebb lehetőséghez jutott, többször kölcsön is adta őt a zöld-fehér klub. Játszott az MTK-ban és Olaszországban is. A Haladás mezét 30-szor ölthette magára, melyeken összesen hét gólt szerzett. "Kedvenc" ellenfele a Debrecen volt, háromszor is megzörgette a hálójukat, mindegyik alkalommal a Rohonci úton. Az általunk legszebbnek választott góljával búcsúzunk tőle, sok sikert kívánva a további pályafutásában.

Leandro Martínez legnagyobb gólja a Haladásban.
 
 
 • 3belabo2017december17.00:13ÚjVálasz

  Vannak itt még páran, akik nem tudják hol vannak, de ezzel nincsenek egyedül a város közéleti szereplői között.

   
 • 2lalika2017december16.22:24ÚjVálasz

  Mi van a mellőzés és kölcsönadások mögött????

   
 • 1Tila2017december16.20:34ÚjVálasz

  Szurkolói ankéton mutatták be. S míg a szintén új társak frázisokat nyögdécseltek, hogy örömmel jöttek, meg milyen jó itt az edző, meg erről álmodtam, stb és közben azt sem tudták merre is van Szombathely! Ő viszont üdvözölte a közel 100 éves klubot, tiszteletre méltónak tartotta múltunkat.
  A jó Martinez nem csak emiatt fog hiányozni!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!