Lejtmenetben a Haladás

Bartha és Szabó döntötte el a három pont sorsát a nap legborzalmasabb NB I-es mérkőzésén.
 
 
 
 
 

Lejtmenetben a Haladás

Bartha és Szabó döntötte el a három pont sorsát a nap legborzalmasabb NB I-es mérkőzésén.

Az első félidő legizgalmasabb momentuma az volt, amikor a 46. percben Halmosit buktatták a vendégek. Ekkor Erdős lefújta a szabálytalanságot, de a Haladás nem végezhette el 30 méterről a szabadrúgást, mert Erdős azzal a lendülettel le is fújta a játékrészt.

A második félidőre feljavult a Haladás játéka. Németh Márió, majd Williams is eldönthette volna a találkozót, de mindketten rossz döntést hoztak az utolsó pillanatban.

A Paks nem játszott jól, de a 82. percben Bartha megszerezte a vezetést, ami után teljesen szétesett a Haladás. Szabó a 86. percben adta meg a kegyelemdöfést.

Tóth Máté a 91. percben szépített, de a Paks győzelme nem forgott veszélyben.

 
 
 • 12salamana2017november06.05:15ÚjVálasz

  Nyugi pihi, a foci egy aranybánya sok mindenkinek, teljesítmény és nézők nélkül is! Van még kérdés?

   
 • 11salfai2017november05.11:34ÚjVálasz
  Idézet: mike74
  vicc volt ennek az ürgének a kinevezése is, nem is tudom hogyan gondolták ezt egy nb1-es csapathoz egy full amatőrt :(
  ...

  Ilyen amatőr az egész bagázs az MLSz-től kezdve a Megyei II-ig

   
 • 10realista2017november05.10:17ÚjVálasz

  A hozzászólók zömének igaza van,de a fő felelős a pénzhajhász tulajdonosi kör és vezetés-akik nem amatőrök,hanem igenis vérprofik a saját zsebükre tekintettel.
  Kérdezem,hány éve müködik a csoda Akadémia? Ha értelmes és korszerü szakmai munka-no meg kiválasztás folyna-már két uj cspatra való fiatal kinevelődött volna,ezzel szembe Pacsi-aki nullát produkál edzőként és tényszerüen a nagy Akadémián is- ujabb igazolűsokat sürget.Honnét, mennyiért, megint valaki keresni akar ilyen Dudás,grumics,stb.lényeken,
  Teljes váltáast,de Tóth Miklóséknál kezdve!!!
  Halmosit meg ne szidjuk.37 évesen végigrobotolta a meccset,igaz a másik öreg-Király-meg mindig 2spaetel" és leragad a gólvonaalon

   
 • 9zsozsoka712017november05.09:03ÚjVálasz

  Ha a Mészölyt a gyenge szereplés miatt elküdték,remélem Pacsit is p....n rugják hogy még a megyéből is kigurul.Javaslom edzőnek a Király-Halmosi párost-úgyis nyugdijasok,gyakorlatban már nem megy ,talán elméletben még igen- mert így nem kell Béláéknak új edzőért fizetni, tőbb maradhat zsebben és jókat mosolyoghat az üres stadionjában.Undoritó egy bagázs.Pfújjj!!!!!

   
 • 8Herodess2017november05.08:09ÚjVálasz

  Illés a budapesti évei alatt teljesen "elemtékásodott".
  Képtelen más filozófia szerint gondolkodni mint amit ott látott
  és tapasztalt.
  Aki tud egy egyeneset rúgni a labdába már eladó. Aztán helyükre
  újabb és újabb fiatalok felhozatala , (MLSZ pénz bezsebelve ) tudomást sem véve hogy a felhozatal egyre silányabb. A sorsunk is hasonló lesz mint tavaly az MTK-é ne legyen kétsége senkinek. Csont nélküli, tökutolsó helyen való kiesés. Egy interjúban talán meg lehetne kérdezni hogy szerinte ez az út mégis hova vezet.

   
 • 7rheingold19262017november05.06:49ÚjVálasz

  Nem méltó ez a "gyülekezet" erre az új stadionra. Azt hiszem nem zörög a haraszt...Lassan el is adhatják ezt az un. "csapatot". Sok sok pénzbe fog fájni Szombathely polgárainak azt hiszem az új stadion fenntartása, ha már a stadionban az aktuális meccseken is csak 500-1500 néző fog lézengeni a kezdeti kíváncsiság lecsengése után. Jó lenne ezen elgondolkodni a Haladás minden tulajdonosának. A Hali miatt nem szeretnék több helyi adót fizetni. Azért kíváncsi lennék, hogy mennyi TAO pénzt kap a Haladás focicsapata és ebből mit fordítanak a játékos állományra, és annak felfejlesztésére? Nem értek a focihoz, de a gazdasághoz egy kissé, és mivel a foci egy kemény, adott esetben egy igen hatékony gazdasági vállalkozás is lehet, tudom, hogy a jelenlegi helyzet csak a csőd felé hajthatja ezt a vállalkozást. Onnan pedig a kiút csak a teljes bukást követő új elindulás jelentheti, ha egyáltalán lesz ilyen. Egy új tulajdonosi csoport esetén azonban lehet szó erről. A foci nem csak a szurkolókról szól, hanem a megdolgozott munka eredményeként befolyó nagy, sokszor mérhetetlenül nagy pénzösszegekről is. De nem úgy, hogy munka nélkül pottyan az ölünkbe az égi manna. (Ez a mai magyar foci szerintem legnagyobb átka) A tudás, a futball szeretete a sikerhez itt is elengedhetetlen. A szövegelés, a bla - bla, a szemfényvesztés engem nem érdekel. Egy élet során megtanultam, hogy a siker és a szerencse csak annak adatik meg aki keményen meg is dolgozik érte.

   
 • 6maximics2017november05.06:36ÚjVálasz

  Pacsi Bálint mérlege: 8 meccs, 1 győzelem, 2 döntetlen, 5 vereség. 7-14-es gólkülönbség. A 8-ból 5 meccsen voltunk pályaválasztók.

   
 • 5korbin6662017november04.19:15ÚjVálasz

  Ez a csapat egy nulla. Elöl veszélytelen, hátul életveszélyes, középpálya pedig...nos, az nincs.

  Pacsi Bálint pedig lenavigált bennünket a kieső helyre, és elveszítjük a kapcsolatot is az előttünk állókkal. Bár nem elsősorban az ő hibája. Aki egy bajban lévő csapat mellé újonc edzőt képzel el megváltónak, annak elgurult a gyógyszere. Voltak aggályaim, de mondom nem károgok, megvárok néhány meccset. Megtörtént.

  A helyzet csak rosszabb lett Mészöly óta. Rá kell nézni a tabellára. És a játékra. A mai meccs az eredményen túl is nagyon lehangoló volt. A Paks sem egy ász csapat, de mindenki tudta, hol a másik. A mieink rohangásznak, ész nélkül. Semmi szervezettség, elképzelés. Mágnestáblán biztos eléjük teszik, de a pályára nem képesek kivinni.

  Rém gyenge keret ez. Ide nem új edző kell, hanem új vezérkar. Nem olyan áron kell gyerekeket játszatni, hogy kiessen a csapat. Amelyik srácból pedig esetleg lesz valaki, az 20 évesen úgysem itt játszik már. Pacsi meg okoskodik: "Hozunk fel még 3 ifistát." Meghibbant ez az ürge? Melyik NB1-es focista ezek közül is? Egyik sem.

   
 • 4mike742017november04.18:47ÚjVálasz

  vicc volt ennek az ürgének a kinevezése is, nem is tudom hogyan gondolták ezt egy nb1-es csapathoz egy full amatőrt :(

   
 • 3kari.mas2017november04.18:45ÚjVálasz

  "Herodess2017november04.18:25
  ...Csodák nincsenek!..."

  Jó, hát a kutyám sem tudja körberepülni a házat, pedig orra előtt huzigált
  jutalomfalattal inspirálom(tam) !!!
  De már nem teszem, feladtam !!!
  /Sic!/

   
 • 2Herodess2017november04.18:25ÚjVálasz

  Csodák nincsenek!

  Az NBI leggyengébb játékos kerete melyet egy lelkes amatőr irányít.
  Ehhez társul egy full amatőr klubvezetés.

  Jobban örültem volna ha ma Illés a klub eladását jelenti be.
  Helyette a meccsenkénti 10 milla körüli MLSZ pénzért továbbra
  is 160 cm alatti, 45 kg-os óvodások lépnek pályára. Igaz a séró pemzlinek belőve, viola zöld világítós csukák beszerezve.
  Már látom előre, jön megváltónak Artner akivel aztán ki is esünk.
  A klubvezetés a tűzzel játszik. Amennyiben kiesünk hosszú évekre NBII-ben fogunk dagonyázni.

   
 • 1tomi19662017november04.17:49ÚjVálasz

  VÉGE!!! Szégyen és gyalázat, amit "futball" néven ez a CSÜRHE előad! Pacsi Te minek jöttél ide? Takarodj az idióta "gazdáddal" az Illés Bélával együtt!!! Elég volt! Új tulajdonost és új edzőt a HALADÁS élére, mert különben pár év és a megye I-ben lesz a csapat új stadion ide vagy oda!!!!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!