Vas megyei ellenfél a Magyar Kupában

Szarvaskendre látogat a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.
 
 
 
 
 

Vas megyei ellenfél a Magyar Kupában

Szarvaskendre látogat a Szombathelyi Swietelsky-Haladás.

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Magyar Kupa sorsolását. A legjobb 64 közé jutásért kapcsolódnak be a küzdelmekbe az NB I és az NB II csapatai, így a Szombathelyi Swietelsky-Haladás is.

Annak ellenére, hogy nem volt területileg irányítva a sorsolás, közeli ellenfél jutott a zöld-fehéreknek. A Vas megyei II. osztály Körmendi-csoportját 100%-os teljesítménnyel vezető (4 mérkőzés, 4 győzelem) Szarvaskendi SE lesz a Hali ellenfele. A szarvaskendiek vasárnap hazai környezetben a Szakony ellen hangolnak majd a jövő szerdai, szeptember 20-i találkozóra. A mérkőzés 15 órakor kezdődik.

 
 
 • 2korbin6662017szeptember13.09:37ÚjVálasz

  Kilátogatok erre a nagy jelentőségű sporteseményre. Úgyse láttam élőben a Halit mióta Sopronban játszanak. Mellesleg a fater Szarvaskenden született...

   
 • 1realista2017szeptember12.16:44ÚjVálasz

  remélemm itt majd belövik magukat a fiuk.Egyébként emlékeztetőül:
  Még az aranycsapat is a döntő meccsek előtt ilyen gárádk előtt lőtte be magát...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!