Haladás - MTK 1-2  

Kupameccs Csepelen

Vasárnap 15 órakor játszik a jelenleg még vezetőedző nélküli csapatunk.
 
 
 
 
 

Kupameccs Csepelen

Vasárnap 15 órakor játszik a jelenleg még vezetőedző nélküli csapatunk.

Nyerni és ezzel továbbjutni utazik Csepelre a Szombathelyi Haladás. A Magyar Kupa 6. fordulóját rendezik ezen a hétvégén, és most kapcsolódnak be az NB-s együttesek. A továbbjutás egy találkozón dől el: amennyiben a rendes játékidőt követően döntetlenre állnak a csapatok, akkor 2x15 perc hosszabbítás következik. Ha még ekkor is iksz áll az eredményjelző-táblán, akkor büntetőrúgásokkal dől el a továbbjutó sorsa.

Az edzőkérdés még nem dőlt el viszont Szombathely (a casting során felmerültek közül úgy tűnik, hogy Horváth Ferenc, Kondás Elemér és Bódog Tamás is esélyes lehet a kispadra), így a gárdát Desits Szilárd készíti fel a meccsre. A korábban szebb napokat átélt Csepel (a négyszeres bajnokcsapat legutóbb 60 éve nyerte meg az NB I-et) jelenleg a harmadosztály lakója, így azt lenne jó látni ezen a találkozón, hogy a Haladás könnyedén tudja érvényesíteni a kétosztálynyi különbséget.

Bosnjak Predrag, Kovács Lóránt, Tamás László, Jancsó András, Emil Lyng sérüléssel bajlódnak vagy rehabilitációjuk tart, így ők nem lesznek az utazó keret tagjai.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!