Haladás-Videoton 0-2 

Újabb 0–0: ezúttal komoly ellenféllel ikszelt a Hali

Akár nyerhetett is volna a Haladás. A mieinknél vb-t és Eb-t megjárt játékos is szerepelt.
 
 
 
 
 

Újabb 0–0: ezúttal komoly ellenféllel ikszelt a Hali

Akár nyerhetett is volna a Haladás. A mieinknél vb-t és Eb-t megjárt játékos is szerepelt.

Az „itthoni” felkészülést Szlovéniában folytatta a Haladás: a vasiak Mariborba látogattak, ahol változatos mérkőzésen 0–0-t játszottak a szlovén rekordbajnokkal.

A vasiaknál próbajátékon szerepel a felvidéki születésű, 40-szeres szlovák válogatott belső védő, Saláta Kornél. Rutinjával sokat segíthet a csapaton - ráadásul ugye Vít Benes távozásával megüresedett egy hely a kereten belül is. A szerda délutáni mérkőzésen a Király – Habovda, Saláta, Kolcák, Németh Mi. – Rácz, Dausvhili, Holdampf, Gaál – Funsho, Priskin együttes kezdett. Hasonlóan a Gyirmót elleni mérkőzéshez volt több lehetősége is a vasi csapatnak, ám ezek kimaradtak. Fordulás után csak Király maradt, a mezőnyjátékosok pedig Schimmer, Grumics, Kovács L., Tamás - Mészáros, Jagodics, Németh Má., Halmosi – Ofosu, Rabusic formációban játszottak. Gól ekkor sem született.

Szombaton indul útnak a Haladás: a zöld-fehérek egy hetet töltenek majd el Antalyában, ahol három mérkőzést is játszanak majd.

 
 
 • 5cupi2019január17.13:48ÚjVálasz

  Ez csak pénzszórás.Soha nem értettem,mi a szarnak mennek külföldre milliókat elszórni/szarni. Itthon játszanak,itthoni körülmênyekhez kell szokni. Mellesleg 15 milliárdból lehetett volna elhúzható tetőt is csinálni fűtött pályával, s akkor nem kellene összeszoktató meccseknek álcázott nyaralások- ra menni a botlábú, NB III színvonalú, semmirekellő bandának.

   
 • 4fe-fe2019január17.08:35ÚjVálasz

  És hova tűnt a nemrég beharangozott osztrák válogatott védő?

   
 • 3salamana2019január17.01:17ÚjVálasz
  Idézet: lalika
  Min két-három nap utazással eltöltött idő helyett nem volna hasznosabb itthon edzeni,összeszoktatni?
  ...

  Nem repülnek? Mármint Törökországba.

   
 • 2salfai2019január17.00:31ÚjVálasz

  Megtáltosodni nem fog a csapatunk az már látszik.

   
 • 1lalika2019január16.22:03ÚjVálasz

  Min két-három nap utazással eltöltött idő helyett nem volna hasznosabb itthon edzeni,összeszoktatni?

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!