Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Döntetlent játszott a Hali neves ellenfelénél

Ramos góljával vezettünk, de egyenlíteni tudott a szlovén BL-résztvevő.
 
 
 
 
 

Döntetlent játszott a Hali neves ellenfelénél

Ramos góljával vezettünk, de egyenlíteni tudott a szlovén BL-résztvevő.

Az NK Maribor otthonában a Ljudski vrt-ben lépett pályára a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. Ősszel még a Liverpool (0–7), a Szpartak Moszkva (1–1) és az FC Sevilla (1–1) járt itt, most pedig a Király - Polgár, St. Wils, Németh Mi., Bosnjak - Kovács L., Rácz - Mészáros, Kiss T., Halmosi - Williams összetételű Hipp-csapat szerepelt.

Inkább a szlovéneknél volt a labda az első játékrészben, egyszer-egyszer ki is alakult meleg helyzet a kapunk előtt, de a legnagyobb lehetőséget mégis mi hagytuk ki. Kiss Tamás lépett be remekül a szlovén védők passzsávjába, elvitte a labdát a kapuból messzire kifutó Cotman mellett, de kisodródott. A kapuvonalon szedte össze a játékszert, bent Williams várt a passzra, ám a fiatal játékos egyedül szerette volna megoldani, éles lövését azonban a kapuba visszaérő hálóőr kiütötte.

Szünet után kilencet is cserélt Michal Hipp, és negyed óra alatt a vezetést is sikerült megszerezni. Ramos végzett el szabadrúgást 25 méterre a maribori kaputól. A sorfal fölött elnyesett labda meglepte a kapust: a lövés az ötösön számunkra olyan szerencsésen pattant fel a földről, hogy az a hálóőr keze felett a kapuba vágódott, 0–1.

Bő tíz perccel a vége előtt ugyancsak szabadrúgásból egyenlítettek a szlovének: Vrhovec tette le a labdát, és azt Gyurján hálójába tekerte, 1–1. Remek iramú meccsen, változatos játékot láthattak a nézők, és a Sevilla, valamint a Szpartak Moszkva után a Hali is 1–1-re végzett. Bíztató a tavaszra nézve...

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!