Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Grumicsot kiállították, győzött a DVTK a Hali ellen

Tóth Barnabás góljával nyert a miskolci csapat az emberhátrányba kerülő szombathelyiek ellen.
 
 
 
 
 

Grumicsot kiállították, győzött a DVTK a Hali ellen

Tóth Barnabás góljával nyert a miskolci csapat az emberhátrányba kerülő szombathelyiek ellen.

Továbbra is az első győzelem reményében lépett pályára a Diósgyőri VTK, amely keretében továbbra sem szerepelt a két száműzött labdarúgó, Busai Attila és Ugrai Roland.

Az első félidő egyetlen valamire való helyzetéből gól is született, a 36. percben Vernes szabadrúgása után Tóth Barnabás fejelt a bal alsóba, 1-0. A vendég részről Kovács lövését jegyezhettük fel a 15. percben, ám ezen kívül döcögött a Haladás támadójátéka, igaz a gólon kívül a hazaiak is csupán egy másik Tóth-fejessel veszélyeztettek. Felejthető első negyvenöt perc volt.

A fordulás után Rabusic lábában volt az egyenlítés, a 67. percben tizenöt méterről vette célba a bal felsőt, de Antal nagyot védett, a szögletből pedig kis híján Bambgoye fejelt gólt, de megúszta a DVTK. A 69. percben emberhátrányba került a Haladás, Grumics a nyilvánvaló gólhelyzetben kilépő Tóthot akasztotta, ezért járt a piros lap. Emberhátrányban is majdnem összejött az egyenlítés, a 77. percben Bosnjak szabadrúgásánál ismét a DVTK-kapus bravúrozott, így maradt az 1-0.

 
 
 • 14fe-fe2018augusztus23.08:42ÚjVálasz

  Nézzük meg alaposabban Hipp mester eddigi tevékenységét.
  A csapat átlag életkora közelíti a száz évet.Száműzte teljesen a fiatalokat( Funsho csak azért kivétel, hogy legyen kit eladni legközelebb).Király, Halmosi, Schimmer, Grumics már idős játékosok.
  Az edző teljesen szétzilálta a csapatot.A kapuban a rutin számít, lassan változtatni kellene.A jobb hátvédet Polgárt, aki hosszú időre megoldotta volna ezt a posztot, száműzte.Helyette Schimmer játszik, aki már lassú, ha kell, még oda tud piszkálni, de a támadásokat sem tudja segíteni.Polgár távozása óta nincs megoldva ez a poszt.Volt két középső védőnk:az egyik abba hagyta a játékot, a másikat ( Jagodicsot) feltolta a középpályára.A magas, nehezebben forduló játékos hasznosabb volt hátul középső védőnként.Most nincs megoldva a két középső védő posztja sem,csak kisérletezés folyik.Volt egy erős baloldali szekció Bosnjakkal és Halmosival: ma már ez sincs.
  A csapatnak nincs arca, nem lehet tudni, hogy mit is játszunk? Volt egy irányító játékosunk, aki azért fazont tudott szabni a csapatnak: Németh Márió. Ma már csak epizód szerep jut neki ( kíváncsi vagyok, ő is mikor fog távozni a több játék lehetőség reményében?) A csatárok ma már teljesen egyedül maradtak, nincs kitől labdákat kapjanak.Rubosic becsülettel küzd, Mészáros szintén.
  A középpályán teljesen szürke eminenciások játszanak:Grumics,Kovács,Németh Milán.
  Szerintem amúgy nem rossz a játékos állomány, sokkal többet is ki lehetne ebből hozni, csak mindenkinek meg kellene találni a helyét:ma az öregek játszanak, a fiatalos lendület meg jó esetben a kispadig ha eljut.Az új igazolások olyanok amilyenek...
  Tudom volt kiállítás és sérülés is.Ezzel is magyarázható a gyenge szereplés.Meg a hozzá értés hiányával is.Igaz Hipp mester?

   
 • 13salfai2018augusztus22.21:40ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Olvasom a beszámolót a meccsről és az elkeseredett hozzászólásokat.
  ...

  Van telepátia. Éppen tegnap gondoltam rá.

   
 • 12fe-fe2018augusztus22.13:39ÚjVálasz

  Ez a meccs egyértelműen Hipp mester felelőssége:nyolc védekező játékossal, csupán két támadó szellemű játékossal felállva nem is lehet más az eredmény, mint vereség! Ez a DVTK egy verhető csapat, idén is a kiesés elkerülése lesz a céljuk ( nekünk is?).Hipp szerint nagyon jól játszott a csapat.Hát ha szerinte ez a jó teljesítmény, akkor legjobb lesz, ha csomagol...

  Kiss Tamás azért távozott, mert nem kapott játék lehetőséget.És ezért ment Felcsútra.Hippnek ő sem kellett.A sok béna mellett jászthatta volna, maradt volna egy futni bíró, gólerős középpályás.Helyette ilyen Grumicsok vegetálnak Szombathelyen.
  Hipp a feladatát elvégezte, nevezetesen bent tartotta a csapatot, de a jelenlegi munkájával sokat árt a csapatnak.

  Változtatni kell mielőbb.

   
 • 11Tila2018augusztus21.20:26ÚjVálasz

  Olvasom a beszámolót a meccsről és az elkeseredett hozzászólásokat.
  És akkor még egy letaglózó hír: 70 évesen elhunyt egykori jobbszélsőnk Szabó Sándor, kivel kapcsolatban az ugrik be - alig 50 éve - Győrben még így vonulhatott a Hali tábor az (régi) ETO pálya felé:
  "Szabó, Iszak, Rátkai hármat rúg ma a HALI!"
  Istenem de szép volt: külföldiek nélkül, tényleg majdnem mindenki szombathelyi volt.
  Isten veled Sanyika!

   
 • 10lalika2018augusztus21.17:13ÚjVálasz
  Idézet: sala
  Már inkább humoros, mint szomorú Király ismételt produkciója. Egy utánpótlás kapus simán lehúzza az ívelt labdát, ráadásul öt méterre a kaputól !
  ...

  Ugy tünik-a Hali vezetéssel "jó kapcsolatot" ápoló MLSZ már elvileg eldöntötte???
  Jó biró-küldések,kiállitások,aránytalanul hosszu eltiltások,stb...

   
 • 9sala2018augusztus21.13:57ÚjVálasz

  Már inkább humoros, mint szomorú Király ismételt produkciója. Egy utánpótlás kapus simán lehúzza az ívelt labdát, ráadásul öt méterre a kaputól !
  Az edző a gólveszélyes Rabusicsot lehozza /hátha gólt lő/, és behozza a semmit nem mutató, csak szabálytalankodó Ráczot. Neki még nem volt egyetlen pozitívumként értékelhető mérkőzése sem ! Ugyanakkor van egy minden poszton bevethető Jancsó. Ki érti ezt ?
  Ha azonnal nem lesz változás, úgy borítékolható az NB2 !

   
 • 8fe-fe2018augusztus21.08:28ÚjVálasz

  Ez a (le)szereplés kezd kínos lenni...Hipp mester most már kitalálhatna valamit.
  Az MTK győzni jön Szombathelyre és ugye egyszer minden sorozat megszakad ( az új stadionban a veretlenség), persze ne legyen igazam.

  Egyelőre csak az a szerencsénk, hogy vannak még nálunk is gyengébben teljesítő csapatok.Kell ennyi idegenlégiós?Minőséget jelentenek vagy csak a létszámot töltik fel velük? Netán haveri alapon kerültek ide?

   
 • 7lalika2018augusztus20.18:24ÚjVálasz
  Idézet: kisskarcsi40
  Miért nem lehet a legveszélyesebb csatárunkat, az U-19-es bajnokunkat Funsot a kezdő tizenegybe beállitani?
  ...

  esetleg valamelyik -hm.-szlovák helyére?

   
 • 6kisskarcsi402018augusztus20.17:46ÚjVálasz

  Miért nem lehet a legveszélyesebb csatárunkat, az U-19-es bajnokunkat Funsot a kezdő tizenegybe beállitani?

   
 • 5lalika2018augusztus20.16:39ÚjVálasz
  Idézet: pamacs
  az nem fér bele hogy minden idegenbeli meccsen kiállítanak tőlünk valakit.Halmosit,Németh Máriót és Funsho-t a kezdőbe.
  ...

  Az MLSZ igyekszik döntésre vinni idejében a kiejtendőket???

   
 • 4pamacs2018augusztus20.11:36ÚjVálasz

  az nem fér bele hogy minden idegenbeli meccsen kiállítanak tőlünk valakit.Halmosit,Németh Máriót és Funsho-t a kezdőbe.

   
 • 3lalika2018augusztus19.21:27ÚjVálasz

  A Goól-ban ma többször is élvezhettük a kapott gólt.Egy tény: Nálunk egy ötösön belülre beadott/beivelt labda fél vagy inkább 3/4 gól...
  Hiába mulik az idő,tompulnak a reflexek és a reakciók...

   
 • 2zoll112018augusztus19.15:33ÚjVálasz

  NB II. !!!!!

   
 • 1lalika2018augusztus19.12:31ÚjVálasz

  Az ellenfél kapusai mindig bravuroznak.
  Nálunk meg lassan sétálva kiszedjük a hálóból a labdát.
  Hipp ez már lassan az Ön lelkén-is -szárad...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!