Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

A Haladás edzője szerint a Mezőkövesd jobb helyzetkihasználása döntött

Tóth László bízik abban, hogy mindkét csapat bennmarad.
 
 
 
 
 

A Haladás edzője szerint a Mezőkövesd jobb helyzetkihasználása döntött

Tóth László bízik abban, hogy mindkét csapat bennmarad.

2–1-es vereséget szenvedett Mezőkövesden a Szombathelyi Swietelsky-Haladás. A vasiak második idegenbeli találkozójukról sem tudtak ponttal hazatérni. Így látta a meccset a két vezetőedző.

Tóth László: Kiélezett meccs volt, mindkét csapat felkészült a másikból. Az egyéni kvalitásokban voltunk talán jobbak, egy picivel nálunk volt többet a labda. Mi játszottuk azt a játékot, amit a Haladás akart. Sok bátor focistánk van, és bátor szakmai stábunk. Hibátlan volt a felkészítés - de nem csak erre a meccsre, hanem az egész szezonra. A 12 csapatos kemény küzdelem velejárója, hogy ez a két együttes a kiesés ellen küzd. Ez két jó csapat! Tiszta szívemből kívánom, hogy az utolsó fordulóban már úgy találkozzunk Szombathelyen, hogy akkor már eldőlt: a Mezőkövesd és a Haladás is bennmarad az NB I-ben. A Hali talán túlbiztosította magát, ráadásul a mi cseréink jól szálltak be, akár a végén két góllal is nyerhettünk volna.

Michal Hipp: Kiegyenlített meccset játszottunk, de a helyzetkihasználásban a hazaiak voltak a jobbak. Jó passzban volt a Mezőkövesd, tudtuk, hogy nehéz meccs vár ránk. Az első félidőben aktívak szerettünk volna lenne, semlegesíteni akartuk a hazaiak kombinatív játékát. Ez akkor sikerült, csak egy helyzetet tudtak ők kialakítani. Fordulás után jól kezdtünk, de Kovács Lóránt ziccere kimaradt. Jött a büntetés, megszerezték a vezetést a hazaiak, de fel tudtunk pörögni és egyenlítettünk. Megint elkövettünk hátul egy nagy hibát, amiből gólt szerzett a Mezőkövesd, így a hazaiak jobb helyzetkihasználása döntött.

 
 
  • 2amadeus2018március13.08:31ÚjVálasz

    Nyilatkozni tudni kell: így kell megmagyarázni a nulla teljesítményt.Ezt hamar megtanulta a mester.Kritizálni a csapatot? Ugyan,mit képzelek én!

     
  • 1lalika2018március10.19:14ÚjVálasz

    A lényeg: stadion van....

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!