Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Videoton FC 

Végleg megvette a Haladás Mészárost

A Vidi elleni meccs hőse, aki bennmaradó helyre lőtte a Halit, 2020-ig kötelezte el magát Szombathelyen.
 
 
 
 
 

Végleg megvette a Haladás Mészárost

A Vidi elleni meccs hőse, aki bennmaradó helyre lőtte a Halit, 2020-ig kötelezte el magát Szombathelyen.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás leigazolt Mészáros Karolt. A támadó, aki korábban Magyarországon a Puskás Akadémiában és a Debrecenben is szerepelt, 2017 januárjában kölcsönszerződéssel került Szombathelyre, egy esztendőre.

Michal Hipp érkezésével remek formába került a csatár - az ő elmondása szerint ez annak is volt köszönhető, hogy végre azon a poszton szerepelt, ami leginkább feküdt neki. Az őszi remek Hali-hajrából kivette a részét. Ő szerezte a Haladás Sportkomplexum első bajnoki találatát (a Fradi elleni góljával volt 1–0 ide). A 19. fordulóban a másik bajnokaspiráns, a Videoton ellen a 92. percben rúgott remekbe szabott gólt, ezzel pedig a Haladás a vonal fölött karácsonyozhatott.

Mivel a felkészülés kezdetére nem sikerült megállapodnia klubjával, így Debrecenbe utazott. Pár nap alatt azonban Tóth Miklós megállapodott a piros-fehérekkel, így most Mészáros 2020. június 30-ig szóló kontraktust írt alá a Haladásnál.

Újabb peremember távozott

Leandro Martínez, Jánvári Gábor és Devecseri Szilárd után újabb játékos távozott a Haladástól. Tóth Benjáminnal közös megegyezéssel bontott szerződést a klub: a játékos komoly sérülést szenvedett, így az ősz során mindössze egyetlen bajnoki mérkőzésen szerepelt.

 
 
  • 1Tila2018január19.20:10ÚjVálasz

    Végre egy jó hír!
    Nemrég még arról szólt a fáma, hogy Karol visszament Debrecenbe.
    Ő nagyon kell nekünk!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!