Haladás Debrecen 

Egy meccs és 36.000 Ft

Nem elég, hogy utolsók vagyunk, még ez is...
 
 
 
 
 

Egy meccs és 36.000 Ft

Nem elég, hogy utolsók vagyunk, még ez is...

Úgy osztogatta a lapokat a Haladás-játékosoknak Kassai Viktor a múlt szombati meccsen, mintha ingyen lett volna. Pedig nem volt ingyen, mármint a Szombathelyi Haladásnak nem, ugyanis 36.000 Ft kell befizetniük a vasiaknak az MLSZ kasszájába.

Az utolsó percben második sárgával együtt a piros is villant Mészáros Karolnak, ő pedig egy meccset lesz kénytelen kihagyni, méghozzá a február 2-i fordulóban a Kisvárda elleni találkozót. Igaz, utóbbi meccsen Pavlo Lukiancsuk sem szerepelhet, ugyanis ő a múlt héten a DVTK ellen egyből pirosat kapott, amiért két találkozóra meszelték el.

 
 
 • 4idealista2018december19.11:53ÚjVálasz

  Tavaly az őszi 18. forduló után 17 pontunk volt, most 9 ...Ez a mínusz 8 pont
  iszonyatosan sok, úgymond BEHOZHATATLAN !
  Nem tudnak ide hozni 8 kiváló képességű labdarúgót /amennyi ide kellene/ , mivel
  jelenleg legfeljebb 3 NB I-es focistánk van.....
  Mégis meg kell próbálni a lehetetlent, aminek a záloga például a tavaszi első 3 meccs megnyerése ! Ha az nem jön össze, nyugodtan fel lehet adni !

   
 • 3zrinya2018december19.11:11ÚjVálasz

  Talán indítsunk gyűjtő akciót! Én nem veszek többet jegyet, megtakarítom az árát, ebből hajlandó vagyok beadni 27 forintot! Vagy nem is 27-et, legyen 34, mert jön a Karácsony!

   
 • 2fe-fe2018december19.08:47ÚjVálasz

  Sajnos Mészáros is mélyen tudása alatt szerepelt az ősszel.Nem fog hiányozni a tavaszi első fordulóban.

  Mivel el kell kezdeni a jövő csapatát építeni, a harminc éven felüli játékosokat nyugodtan el lehet küldeni...bizonyítsanak máshol.

  Azon is el kellene komolyan gondolkodni, hogy ezt a gyászos társaságot akár vissza is lehetne léptetni a bajnokságból.Az összes játékost elzavarni ( eladni), ami pénz ebből befolyik elég lenne Illés Béla végkielégítésére.Aztán lehetne új vezetéssel és tiszta lappal indulni, akár a körzeti bajnokságban.Kb oda valók.

   
 • 1zoll112018december19.07:26ÚjVálasz

  Most mondjam azt, hogy aki a 89. percben úgy szabálytalankodik 0-2 állásnál hogy az sárgát ér az ágy amatőr vagy forró fejű. Minden esetre nem profi ! Nyugodtan fizesse csak be a büntetést!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!