Mészöly elmondta, Kurányi miért nem lesz a Hali játékosa

A Haladás vezetőedzője Radó András és Mervó Bence átigazolásáról is beszélt.
 
 
 
 
 

Mészöly elmondta, Kurányi miért nem lesz a Hali játékosa

A Haladás vezetőedzője Radó András és Mervó Bence átigazolásáról is beszélt.

Mivel a Magyar Kupában már nem érdekelt a Szombathelyi Swietelsky-Haladás, ezért a csapat az előző hétvégén a Videoton ellen lépett pályára felkészülési mérkőzésen. A szombathelyiek ezúttal is, akárcsak az egész téli felkészülés során hadilábon álltak a gólszerzéssel - 1-0-ra kikaptak. Mészöly Géza tanítványai a hét meccsen csupán három gólt szereztek, ezért még tervben van egy támadó leigazolása.

- Kevés gólt szereztünk a felkészülési mérkőzéseken, ezért egy befejező csatárra még mindenképpen szükségünk lenne, de bízom benne, hogy azokban a játékosokban is megtaláljuk a megoldást, akik jelenleg a rendelkezésünkre állnak - kezdte a vezetőedző az M4 Sportreggeli című adásában. - Az átigazolási időszak végéig azonban van még néhány óra, elképzelhető, hogy beesik valaki.

- Még továbbra is bizonytalan, hogy Király Gábor melyik mérkőzésre tér vissza, nem lehet kijelenteni biztosra, hogy a Vasas elleni első bajnokin pályára lép. Németh Márió és Jánvári Gábor térdműtét után lábadozik, valamint Rózsa Dániel sem egészséges még. Ők nagyon hiányoznak jelenleg, valamint Gaál Bálint távozásával is fontos embert veszítettünk. Sajnos Kevin Kurányit nem tudtuk leigazolni, nem vagyunk olyan állapotban, nincsenek jelenleg olyan szponzorok a klub mögött, hogy ezt megtehettük volna. Radónál azonban nem az anyagiak döntöttek, Thomas Doll ugyanis számít a játékosra, ezért nem adja őt kölcsön. A menedzserek még dolgoznak azon, hogy Mervó hozzánk kerüljön, az igen és a nem is lehetséges még - beszélt a nehézségekről és a kiszemeltekről Mészöly.

A teljes interjú ide kattintva nézhető meg.

 
 
 • 2Tila2017február13.15:01ÚjVálasz

  Sajnos ismét bebizonyosodott: sajátjainkra számíthatunk, nincs más szponzorunk mint a határtalan klubszeretetre épített utánpótlásunk. Bízzunk a fiainkban. A Vidi ellen (még az őszi bajnokin) ahogy játszottak a fiatalok az mindnyájunkat büszkeséggel és bizakodással tölthet el! Mindörökké HALI!!!

   
 • 1realista2017február13.14:13ÚjVálasz

  Már megy a magyarázkodás pár nappal a nyitány előtt.Még mindig "kölcsön" játékosokban reménykedik.
  Mészöly -Vörös-Illés-Tóth Miklós négyes csapatépitő politikája egyes! Miért nem lehet bevonni a lokálpatrióta és képzett,tapasztalt Török Pétert ebbe a munkába,?Ki és mit félt tőle? A money-t??,
  Király meg akkor lesz egészséges,amikor akar,elvégre mit kaphat még,amit nem kapott 9 meccs után??

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!