Haladás Mezőkövesd 

Kövesdi napok, II. rész

A Magyar Kupa legjobb 8 közé jutásért: Mezőkövesd–Haladás.
 
 
 
 
 

Kövesdi napok, II. rész

A Magyar Kupa legjobb 8 közé jutásért: Mezőkövesd–Haladás.

A Magyar Kupa kilencedik fordulójához érkeztünk, vagyis a tét a legjobb nyolc közé jutás. Két mérkőzés dönt a továbbjutásról. A sorsolás szeszélyéből adódóan, az oda-visszavágós párharc első ütközetét rendezik Mezőkövesden, míg a visszavágót a tervek szerint egy hét múlva, február 26-án, kedden bonyolítják le a Haladás Sportkomplexumban.

A Szombathelyi Haladás – matematikailag még ugye nem, de gyakorlatilag sajnos már búcsút inthet annak, hogy a 2019/2020-as szezont az NB I-ben kezdje meg. A 100 éves klubnak óriási égés ez – talán valamit azzal lehetne enyhíteni a szégyenen, ha a Magyar Kupában tudna virítani az együttes. Kérdés, hogy erre képes lesz-e a csapat. A vasiak a Csepel (2–0), a Szarvasi FC (3–1) és az Iváncsa KSE (4–2), míg a matyóföldiek a Fővárosi Vízművek (5–0), a Ménfőcsanak (1–0), és a III. Ker. TVE (6–0) testén keresztül jutottak el a legjobb 16 együttes közé.

A csapat már ma elutazott, az éjszakát a Balneo Zsori Thermal & Wellness szállodában töltik. A csapattal nem tarthatott a csapat két, huzamosabb ideig sérültje, Bosnjak Predrag és Priskin Tamás, a beteg Mohl Dávid, míg a Mezőkövesd elleni bajnokin térdére rúgást kapó Németh Milán.

A mérkőzés szerdán 17 órakor kezdődik Mezőkövesden, a mérkőzést Németh Ádám vezeti.

 
 
 • 4halfarkas2019február19.21:19ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Bala! Én támogatlak.
  Ezeken az utolsó "alázásokon" (nem meccsek voltak) fél szemmel szurkolótársaimat néztem.
  ...

  A magyar futballal kapcsolatban a "profi" szót - a hitelességünk érdekében - nem használjuk!
  Ha mégis elhagyhatatlan, akkor csak idézőjelben - szintén a hitelességünk érdekében...:)

   
 • 3Tila2019február19.19:08ÚjVálasz

  Bala! Én támogatlak.
  Ezeken az utolsó "alázásokon" (nem meccsek voltak) fél szemmel szurkolótársaimat néztem. Láttam rajtuk azt, amit pénzzel nem lehet elérni: őszintén éreznek a csapatért és szívből, ingyen többet tennének, mint ezek a profik.

   
 • 2bala19632019február19.17:44ÚjVálasz

  0 forintért vállalom az NB II-ben a Haladás ügyvezetését. Hozzáértően, felelősséggel ! Ha érdekli a VÁROST, megtalálnak !!! S lesz visszaút !!! Mert én itt, az igazi HALADÁSON nőttem fel, nem megélhetési sportvezető vagyok ! Feltételeim, hogy feltétlenül fogadják el a döntéseimet. Nincs politika, nincs csókos.

   
 • 1lalika2019február19.17:23ÚjVálasz

  Mohl -t leigazoltuk-erre beteg...
  Priskin semmit sem bizonyitott-sérült-kitart már a bucsuzásáig...
  Ráczot és az évekig jól szolgáló Kovács Lórántot simán-valamiért-elengedték...
  S még sem felelős a vezetés?????

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!