Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Újabb Hali-játékosok Mezőkövesden?

Szezon végén eligazolhat Jagodics Márk és Németh Márió?
 
 
 
 
 

Újabb Hali-játékosok Mezőkövesden?

Szezon végén eligazolhat Jagodics Márk és Németh Márió?

Játékospiaci források már régóta pedzegették, hogy újabb futballisták kerülhetnek Szombathelyről Mezőkövesdre. Dombó Dávid, Szeles Tamás, Iszlai Bence és Tóth Máté után a belső védő Jagodics Márk, és az irányító középpályás Németh Márió átigazolását szellőztette meg a www.nb1.hu.

Mindkét játékos szombathelyi nevelésű. Jagodics Márk 116, Németh Márió 125 alkalommal húzhatta eddig magára a zöld-fehér mezt.

Már így is komoly vasi mag alakult Mezőkövesden. A szakmai vezetőségben Tóth László és Kuttor Attila évek óta meghatározó személy a matyóságiaknál. Minden bizonnyal nekik is szerepük van abban, hogy ennyi játékos kerül(t) Szombathelyről a sárga-kékekhez.

Ami ebben a hírben kevésbé bíztató az az, hogy ilyen információk akkor kerülnek napvilágra, amikor egy-egy csapat sorsa már eldől. Gondoljunk csak a 2018-as nyárra, amikor a Vasast és a Balmazújvárost is szétkapkodták az NB I-es csapatok - köztük a Haladás is, hiszen Gaál Bálint és Vít Benes a fővárosból, míg Jurij Habovda és Tamás László a Hajdúságból igazolt Szombathelyre.

Mi azért még bízunk abban, hogy a Haladás sorsa nem pecsételődött meg...

Cáfolat

A Haladás hivatalos honlapján megjelentek szerint a 2021 nyaráig szerződéssel bíró játékosok iránt hivatalos ajánlat nem futott be a Rohonci útra.

 
 
 • 3mike742019április05.08:14ÚjVálasz

  Gondolom Béláék mielőtt megszabadulnak a csapattól még ki akarnak gyorsan venni egy halom pénzt !! :((

   
 • 2palig2019április04.19:54ÚjVálasz

  Sokan mennek el a süllyedő halitól városban rengetegen várják a 2 osztályt mert lakosság 2-3 % van néha s műanyag sátor alatt szomorú ,már a falusiak sem mennek oda hol nincsenek becsülete az embereknek , pusztuló város és csapat a jelen állás szerint .

   
 • 1salfai2019április04.19:41ÚjVálasz

  Ott van pénz az adófizetőktől - az nem baj csak itt baj, hogy a város fenntartja a stadiont ugyanebből a pénzből.
  Mindenesetre kijöhetünk belőle jól. Most megkapja a Haladás a pénzt előlegben értük és csak a jövő szezontól játszanak ott. Ebből a pénzből rendezik az adósságot, sínre kerül a csapat - mármint anyagilag. Erről szól a piaci alapon működő foci.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!