Haladás Szombathely -Budapest Honvéd 

Megverték a Kishalit idegenben

Fehéroroszország fővárosában 1–0-ra kikapott a Kishali. Visszavágó 3 hét múlva.
 
 
 
 
 

Megverték a Kishalit idegenben

Fehéroroszország fővárosában 1–0-ra kikapott a Kishali. Visszavágó 3 hét múlva.

Első nemzetközi tétmérkőzésen az ifjúsági Bajnokok Ligájában szerepelt az Illés Akadémia-Haladás csapata. Németh Szabolcs a Kiss Á. - Kiss B., Bokor, Bolla, Füleki - Szilágyi, Kovalovszki, Nyári - Illés, Edelényi, Tóth-Gábor tizenegyet küldte pályára. Az esőáztatta talaj nem volt a legbarátságosabb, és úgy tűnt, ezzel inkább a hazaiak birkóztak meg előbb. Nagyrészt a középpályán folyt a játék, az FC Minszk valamivel többet birtokolta a labdát. Az első félidő legvégén lankadt a szombathelyi figyelem és Hleb révén meg is tudták szerezni a vezetést a hazaiak. (1–0)

Fordulás után nem sokat változott a játék képe, a vezetőedző így cserével kísérletezett, Edelényi helyett Szekér érkezett. Helyzetek azonban inkább a mi kapunk előtt adódtak. A 68. percben egy labdavesztés után Kissnek kellett hatalmasat védenie, majd fél perc múlva megint ziccerben vitték rá a labdát, de ezt is hárította. A 73. percben egy bal oldali beadást követően Szekér tette a labdát a hosszú sarok felé, ami a kapuson már túljutott, de egy visszatérő védő a mezőnybe bikázta a játékszert. Egy perc múlva újabb Kiss Ágoston-hárítást láthattunk óriási hazai helyzetben. Érkezett Keresztes (Illés helyett) és Halmai (Szilágyi helyére), de sajnos az egyenlítésre nem volt lehetőségünk. A végén már az idővel is játszadoztak a hazaiak, azonban ezen a találkozón így is jobbak voltak, amit többek között a kaput eltaláló lövések aránya (9–1) is mutat.

Veszve azonban semmi sincsen, három hét múlva a Haladás Sportkomplexumban jön a visszavágó - a feladat nem megoldhatatlan.

 
 
 • 3Tila2018október04.09:10ÚjVálasz

  Ezek a srácok a "nagycsapat" -ot gólokkal verték volna, úgyhogy szép volt fiúk!

   
 • 2lalika2018október03.20:28ÚjVálasz

  Hurrá! Legalább a 40 év alatti kapusaink jók és azutánpótlás is,ha el nem veszik a kedvüket még...

   
 • 1salfai2018október03.19:07ÚjVálasz

  Többre számítottam.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!