Haladás Honvéd 

Fejér megyébe utazik a Hali

Az NB III-as Iváncsa KSE lesz az ellenfél a Magyar Kupa következő körében.
 
 
 
 
 

Fejér megyébe utazik a Hali

Az NB III-as Iváncsa KSE lesz az ellenfél a Magyar Kupa következő körében.

Mind a 12 OTP Bank Ligában szereplő együttes sikerrel vette a Magyar Kupa hetedik körét – így ezek a csapatok kiemeltként várhatták a december 5-re kiírt következő fordulót.

A Szombathelyi Haladás a Fejér megyei Iváncsára utazhat, ahol a helyi, jelenleg az NB III Közép-csoportjában szereplő gárda lesz az ellenfél.

A zöld-fehérek az NB III-as Csepel (2–0), és a Békés megyei I. osztályú Szarvas (3–1) ellen abszolválták a továbbjutást, míg az Iváncsa először Nagykanizsán nyert (1–0), tegnap pedig hazai környezetben a Pápai Perutzot győzték le (1–0).

A továbbjutás egy meccsen dől el: ha a 90 perc után döntetlen az eredmény, 2x15 perces hosszabbítás következik. Ha még ekkor is iksz, akkor büntetőrúgásokkal döntik el a továbblépés sorsát.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!