Szany SE - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Megint 2–2-t játszott a Haladás

Szlovéniában ikszeltek Jagodicsék.
 
 
 
 
 

Megint 2–2-t játszott a Haladás

Szlovéniában ikszeltek Jagodicsék.

A négynapos szlovéniai edzőtáborban tartózkodó Szombathelyi Swietelsky-Haladás a negyedik felkészülési mérkőzését is lejátszotta 2018 nyarán. Az ellenfél a szlovén II. osztályban szereplő Nafta Lendava együttese volt. Michal Hipp a Rózsa – Schimmer, Grumics, Bolla, Németh Mi. – Kovalovszki – Pinte, Jancsó, Rácz, Halmosi – Priskin csapatot küldte pályára. A 17. percben megszerezte a vezetést a hazai csapat egy szögletet követően Zirko 6 méterről lőtt a hálónkba. 8 perc múlva egyenlítettünk: Rácz beadását Grumics fejelte az ötösről a jobb alsóba, 1–1. A 29. percben már nálunk volt az előny: Pinte tekert középre, Halmosi visszafejelte azt, Jancsó pedig 5 méterről fordulásból a jobb alsóba lőtt, 1–2. Újabb öt perc múlva újabb gól született: egy gyors indítást Rogina vett át, aki a védők közül kilépett és 14 méterről a bal alsóba belsőzött, 2–2.

Szünet után a Király - Habovda, Kolcák, Tamás, Bosnjak - Jagodics - Mészáros K., Németh Má., Petró, Medgyes - Funsho tizenegy játszott, de újabb gól nem született. A 70. percben Medgyes helyett érkezett Rabusic. Sok-sok helyzetet kihagytak a zöld-fehérek, így meg kellett elégedniük a döntetlennel.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!