Négy góllal verte a Hali a Sopront

Sima meccs volt, a próbajátékon lévő Rizzi is betalált.
 
 
 
 
 

Négy góllal verte a Hali a Sopront

Sima meccs volt, a próbajátékon lévő Rizzi is betalált.

A második percben Tóth Dávid remek labdáját Maik a rövid sarok fölé pörgette. A hatodik percben Medgyes kapott labdát a baloldalon, kicsit beljebb tolta a játékszert, és a büntetőterület sarkáról óriási gólt ragasztott a bal fölső sarokba. A labda a felső kapufa lapjáról vágódott a hálóba (1-0). Két perc múlva ismét az ukrán próbajátékos került helyzetbe, ekkor a rövid sarok mellé lőtt. A tizenegyedik percben Kovács Lórántot buktatták a büntetőterületen belül, a megítélt büntetőt Rácz a jobb sarokba lőtte (2-0). A huszonkettedik percben Medgyes bal oldali beadását Maik fejelte kapura, Molnár bravúrral hárított.
Az első huszonöt perc alapján teljesen megérdemelt volt a kétgólos Hali előny. Gyors és agilis volt a játékunk. Az ivószünet után kicsit magához tért a Sopron, Gyürki és Szőke is veszélyeztettek, de Gyurján magabiztosan védett.

A szünet után valamivel kiegyenlítettebbé vált a játék, ám a hajrában újabb gólokat ért el a Haladás. A nyolcvannegyedik percben Petró ugratta ki Bamgboyét, akinek az alapvonalról visszagurított labdáját Rozzi ballal a jobb felsőbe pörgette (3-0). A kilencvenedik percben Maik gurított vissza jó ütemben Petró elé, aki 10 méterről a bal alsóba belsőzött (4-0).

Végre gólokat ért el a Haladás, és örömteli hír az is, hogy egy év után Jánvári Gábor ismét pályára léphetett. A próbajátékon lévő olasz és ukrán csatár is jól mozgott, kombinatívak voltak, de az még nem dőlt el, hogy ez ér-e szerződést a Haladásnál.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!