Szombathelyi Swietelsky-Haladás - Újpest FC 

A Hali-pályán voltak a legtöbben

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyen voltak a legtöbben, 5882-en.
 
 
 
 
 

A Hali-pályán voltak a legtöbben

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában Szombathelyen voltak a legtöbben, 5882-en.

Három fordulóval vagyunk a bajnokság vége előtt, kiélezett a küzdelem. Még nem tudni, ki lesz a bajnok, ki érhet oda a harmadik helyre. Az sem dőlt még el, melyik csapat lesz kénytelen búcsút mondani az elmúlt évek legkiegyenlítettebb bajnokságának.

Az OTP Bank Liga 31. fordulójában három stadionban is szép nézőszámot regisztrálhattunk. Diósgyőrben 4.036-an látták a piros-fehérek győzelmét a Paks felett. A Bozsik-stadionban 4.680-an szurkoltak a dél-pesti derbin, ahol a Honvéd 1–1-et játszott a Ferencvárosssal. Szombathelyen pedig 5.882-en nézték meg (vagy inkább: szurkolták végig) az Újpest elleni remek iramú, változatos mérkőzést. Ez utóbbi lett a forduló leglátogatottabb találkozója.

A Haladás Sportkomplexumban ez volt a hetedik bajnoki mérkőzés. Az FTC ellen 8.028-an, a Videoton ellen 4.912-en voltunk - ez a két tavalyi mérkőzés a saját fordulójában nézőcsúcsot jelentett. A Vasas elleni – immáron 2018-as – találkozón voltak eddig a legkevesebben, 2.866-an. A Lokit 3.133-an, a Balmazújvárost 4.716-an, a Puskás Akadémiát 4.133-an láttuk.

Az új Rohonci úti stadion bevehetetlen, hét mérkőzésen négy győzelem és három döntetlen a Szombathelyi Swietelsky-Haladás mérlege. Az átlagnézőszám 4.810.

 
 
  • 1Tila2018május21.08:28ÚjVálasz

    A két fővárosi "hatalmasság" mérkőzésén ezerrel kevesebben voltak!
    Hát kell ide az MTK? Tisztelem a tradíciót, de a 12 csapatos bajnokság okán az arányos elosztás jobb lenne.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!