Szombathelyi Haladás - Újpest FC NB I-es labdarúgó-mérkőzés 

Novothny elnézést kért Királytól

Nem akart sérülést okozni a csatár.
 
 
 
 
 

Novothny elnézést kért Királytól

Nem akart sérülést okozni a csatár.

A Szombathelyi Haladás–Újpest FC mérkőzés hajrájában egy bal oldali vendégbeadásra Novothny Soma érkezett volna, ám Király Gábor kivetődött és megkaparintotta a labdát. A csatár azonban nem tudott megállni, és mellkason talpalta a Haladás hálóőrét.

Király Gábor végigvédte a hátralévő perceket (cseréje már nem volt a szombathelyieknek), ám komoly fájdalommal küszködött. A találkozó után kórházba vitték, zúzódást állapítottak meg az orvosok, kérdéses, hogy Michal Hipp számíthat-e rá szombaton, amikoris az Üllői úton játszanak a vasiak.

„Nem figyeltem Király Gábor mozgását, végig a labdát néztem – mondta a Nemzeti Sportnak az Újpest csatára. – Bele akartam vetődni a lapos beadásba, Gábor viszont kivetődött, és megfogta a labdát. Sajnos már nem tudtam visszafogni a lendületet, és a lábammal mellkason találtam. Talán mérlegelnem kellett volna, hogy mennyire vagyok közel hozzá… Az ütközés miatt viszont ezúton is elnézést kérek Gábortól, nem akartam sérülést okozni, már a pályán is bocsánatot kértem tőle.”

 
 
  • 2lalika2018augusztus03.09:20ÚjVálasz

    Az egyesályes Fradi meccsen bezzeg nem akar védeni a veterán..".Égjen" más.???

     
  • 1lalika2018augusztus01.18:50ÚjVálasz

    Létrejöhet a Rózsa fellépés???

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!