Hárommal nyert Ausztriában a Haladás

Devecseri, Popin és Meggyes is betalált az Oberwart ellen, Nagyot kiállította a játékvezető.
 
 
 
 
 

Hárommal nyert Ausztriában a Haladás

Devecseri, Popin és Meggyes is betalált az Oberwart ellen, Nagyot kiállította a játékvezető.

A tizedik percben veszélyeztetett először a Hali: Németh Márió tizenhét méteres szabadrúgása alig ment mellé. Egy perc múlva Meggyes húzott befelé a bal oldalról, s jobbal nagy lövést eresztett meg, de védeni tudott a hazai kapus. A harminchatodik percben Török jó beadását Popin fejelte a kapuba, de lest jelzett a játékvezető asszisztense. Két perc múlva viszont megvolt már a vezetés: Németh Márió bal oldali szabadrúgását Devecseri a hosszún egy lépésről tessékelte a hálóba. A negyvenegyedik percben Meggyes "találta meg" Popin fejét, aki hat méterről bólintott a hálóba. A negyvenötödik percben Popin játszotta meg remekül egy visszafejessel Meggyest, ám ő öt méterről nem találta el a kaput.

A fordulás után alig telt el tíz perc, amikor a hazaiak edzője, Preisinger Sándor reklamálás miatt piros lapot kapott, majd három perc múlva már három volt közte. Egy középpályáról hazaadott labdát alig tudott megszelídíteni a hazai kapus, Meggyes megtámadta, elvette tőle a játékszert, és huszonöt méterről a kapuba gurított. Ezt leszámítva átok ült Meggyesen, mert a hetvenötödik és a hetvenkilencedik percben is nagy labdát kapott, de ziccerben hibázott. A nyolcvanötödik percben megfogyatkoztunk, Nagy Patrik kapta meg második sárga lapját, így az utolsó öt percet tíz emberrel játszottuk le. Meggyes és Németh Márió volt aktív a mieink közül, és az első félidőben kiderült, hogy Popin nagyon jó százalékban használja ki a helyzeteit, amennyiben az ő fejét "eltalálja" egy-egy beadás, akkor az az esetek nagy részében góllal kecsegtet.

Folytatás holnap 10 órakor a Mezőkövesd ellen, egy másik összetételű Haladással.

 
 

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!