Fölényesen nyert a Haladás U17-es együttese

Kettős győzelemmel maradt ezzel a sikerrel az I. osztályban az U19-es, az U17-es és az U16-os korosztályunk.
 
 
 
 
 

Fölényesen nyert a Haladás U17-es együttese

Kettős győzelemmel maradt ezzel a sikerrel az I. osztályban az U19-es, az U17-es és az U16-os korosztályunk.

Az első mérkőzésen elért 5–1-es győzelem már előrevetítette, hogy a visszavágó csak formalitás lesz: így is történt, hiszen az osztályozó visszavágóján 6–1-re győzött idegenben is az Illés Akadémia-Haladás U17-es csapata.

A Gyulán megrendezett találkozón a szombathelyi fiatalok az Európa-bajnokságot is megjárt Bolla Gergő góljával jutottak előnyhöz a 10. percben, ám még ebben a félidőben egy öngóllal egyenlíteni tudtak a Grosics Akadémia tanítványai.

Szünet után hamar ismét előnybe kerültünk (Szabó Dániel volt a gólszerző), majd ugyanő a 65. percben is betalált. A 70. és a 73. percben a már NB I-es múltat is felmutató Kiss Tamás is duplázott, míg a hajrában Szilágyi Adrián állította be a végeredményt: 6–1-re nyertek Csordás Csaba tanítványai.

A kettős győzelem azt jelenti, hogy az Illés Akadémia U19-es, U17-es és U16-os csapatai jövőre is az I. osztályban szerepelhetnek.

A 2016-17-es bajnokságot egyébként az U19-esek a negyedik helyen zárták, az U17-esek a hetedik helyen végeztek, az U16-os csapat pedig bronzéremmel zárt. Ezekben az osztályokban nyolc együttes méri össze erejét.

 
 
  • 1salfai2017június22.21:06ÚjVálasz

    Azért a csapat összeállítását megírhatták volna!

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!