Haladás - Paks  1-2 

Zöld-fehérek egymás között

Paksra utazik a Haladás.
 
 
 
 
 

Zöld-fehérek egymás között

Paksra utazik a Haladás.

Ellentétes előjelekkel kezdődött a februári tavasz a Paksi FC és a Szombathelyi Haladás számára. A vasiak hazai környezetben "hatpontos" találkozón buktak el a Kisvárdával szemben (0–1), míg az atomvárosiak az MTK stadionjából hozták el a három pontot (2–1). Utóbbi azért is bravúr, mert Csertői Aurél nem ülhetett a kispadon eltiltása miatt. A paksiak már 2–0-ra vezettek, de öt perccel a vége előtt szépítettek a kékek, és nagyon meleg volt a vége, de kihúzták Simon Andrásék.

Ez lesz egyébként a 25. összecsapás az NB I-ben a két együttes között. A mieink 10-szer, a Paks 13-szor nyert, és csak egyszer (egy Duna-parti 0–0 során) született döntetlen. A gólkülönbség nekünk kedvez, 34–31.

A Haladás nem csak a múlt szombati meccset, hanem 64-szeres válogatott támadóját, Priskin Tamást is elveszítette. A támadó az első félóra végén volt kénytelen cserét kérni, a diagnózis szerint pedig a bokaszalagja sérült meg, talán-talán március közepén lesz ismét bevethető. Minden bizonnyal a posztján a cseh Michael Rabusic kap majd lehetőséget.

A találkozó szombaton, 17 órakor kezdődik. Ez lesz Horváth Ferenc 12. mérkőzése, azaz most kezdi a "második körét" a Hali-kispadján. A bemutatkozás anno jól indult, hiszen vezettünk a Paks ellen, de aztán fordítani tudtak.

 
 
 • 4salfai2019február09.10:45ÚjVálasz
  Idézet: idealista
  Úgy érzem, nyerni fog a Hali !
  ...

  Én mindig úgy érzem, aztán mindig csalódok.

   
 • 3zoll112019február08.20:58ÚjVálasz

  Ingyen kirándulás lesz, mint a török nyaralás? Fix 1.
  NB II.

   
 • 2idealista2019február08.20:41ÚjVálasz

  Úgy érzem, nyerni fog a Hali !

   
 • 1Tila2019február08.14:05ÚjVálasz

  Elkeserítő, hogy ennek a "patinás" Paksnak is jobb a statisztikai mutatója ellenünk! És a tegnap alakult várkerti zsoldosoknak? Kettőből-kettő oda, és 1:5. Ez marad az utókornak.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!