Balmaz Kamilla Gyógyfürdő - Szombathelyi Swietelsky-Haladás 

Hipp a szurkolóknak köszöni

Csertői Aurél kifakadt a játékosaira.
 
 
 
 
 

Hipp a szurkolóknak köszöni

Csertői Aurél kifakadt a játékosaira.

Csertői Aurél: Úgy néz ki, hogy mentálisan hátrányban vagyunk, mivel a sikert nehezebben tudjuk feldolgozni, mint a sikertelenséget. Tehát a kudarctűrő képességünk jobb, mint a sikertűrő. Amit ma fejben, és technikailag műveltünk, az mindent alul múlt. A minőségi futballtól nagyon messze voltunk, az NB I-es szinttől meg még messzebb. Senki, semmit nem tudott hozzátenni a mérkőzéshez. A Haladásnak meg sem kellett feszülnie, ahhoz, hogy nyerni tudjon. A semmiből rúgtak két gólt, mi meg asszisztáltunk hozzá. Az előrejátékunk egyenlő volt a nullával, ez egy katasztrófa volt. El kell gondolkodni mind a játékosoknak, mind nekünk, hogy szerényebbnek kell lennünk, és vissza kell venni azokból a mondatokból, hogy milyen jók vagyunk. A mai meccsen nagyon rosszak voltunk. Ilyenkor sokan azt mondják, hogy elpártolt tőlünk a szerencse. Úgy gondolom, hogy a szerencse csak akkor jön, ha sokat teszünk érte. Egy kéthetes folyamatot látok magunk mögött, amiben a gondolkodásunk pozitív irányból negatívba ment át. Ezzel a gondolkodással és hozzáállással nem hiszem, hogy sok meccset fogunk megnyerni.

Michal Hipp: Nagyra becsülöm a szurkolókat: minden összecsapásunkon ők a tizenkettedik játékosa a Haladásnak. Hatalmas szerepük van a mai győzelemben! Két hasonló képességű csapat játszott ma, taktikailag komoly felkészülés állt mögöttünk. Igyekeztük a saját játékunkat játszani. Ez nagyrészt sikerült, szerinem megérdemelten nyertünk.

 
 
  • 1Tila2018április15.14:33ÚjVálasz

    Gratuláció mindenkinek! Szurkolóinknak is...

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!