"Sokkal több volt ebben a meccsben"

Hit és munka kell Mészöly Géza szerint.
 
 
 
 
 

"Sokkal több volt ebben a meccsben"

Hit és munka kell Mészöly Géza szerint.

Második idegenbeli találkozóját is elveszítette a Szombathelyi Swietelsky-Haladás, ráadásul most sem sikerült gólt szerezni. A szombat esti mérkőzés után így értékelt a két vezetőedző.

Csertői Aurél: Nem indult jól a mérkőzés, de türelmesen, okosan futballoztak a fiúk és ennek meglett a gyümölcse. A második félidőben már daráltunk, a két gólon kívül kidolgoztunk három-négy helyzetet is. A meccs végére pedig egész jól futballoztunk. Ma az volt a legfontosabb, hogy nyerjünk - ez sikerült.

Mészöly Géza: Az első félidőben domináltunk, helyzeteket dolgoztunk ki, kapufát lőttünk. Szünet után elég volt egy pici rövidzárlat, és elveszítettük a meccset. Az első gólnál a szöglet után már a mi játékosunk fejéről került a labda Szabó elé. Aztán gólra gólt rúgtak a paksiak. Sokkal több volt a meccsben, de most ilyen szériában vagyunk, amit csak igazi csapatmunkával tudunk megváltoztatni. Hinni kell a munkában, és még többet kell dolgoznunk.

forrás: www.haladas.hu

 
 
 • 4realista2017augusztus10.10:37ÚjVálasz

  Mészöly ujabban csak filozófikus megmagyarázásokra képes és még mindig nem ismeri a játékosait mélyebben és azt sem tudja,mit jelent hazai kötődésüként a hazai szinekért küzdeni.pl.Halmosit vesztett állásban az utólsó 10 percben beállitani ennek a bizonyitéka ,az évek óta tartó negativ gólkülönbség mellett.A Beela meg csak gazdagodik,Csabika és zseni Tóth meg jól elvannak,mint a menő csapatok vezetői...

   
 • 3Tila2017augusztus07.19:21ÚjVálasz

  Én már csak ebben bízom: http://nb1.hu/otp-bank-liga/hemingway-szerint-tobb-csapat-fizeteskeptelen-lehet
  És ha így lesz, akkor értem a csapatvezetés okos igazolásait. De ha mégsem...

   
 • 2salfai2017augusztus06.15:13ÚjVálasz

  Edző Úr! A stratégia készen van, tessék megvalósítani!

   
 • 1realista2017augusztus06.14:18ÚjVálasz

  Mintha Csertői más meccset látott volna,mint a szinte elégedett Mészöly...
  Megint az 5-ösön belülről katunk gólt...
  Jancsót középre hátul,Jagodicsot meg védekező középpályásként.Simon felejthető...Rácz épitő középpályás,nem szélső.Grumics semmire való.alibi,hátrapasszoló,s ezt eddig több év alatt nem vette észre az agytröszt?
  Az NB I-ben most Gróf a "király"...,ha valaki látta a tegnapi felcsuti meccset...

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!