Először szerzett pontot idegenben a Haladás

A DVSC vezetett, de Priskin egyenlített.
 
 
 
 
 

Először szerzett pontot idegenben a Haladás

A DVSC vezetett, de Priskin egyenlített.

Az OTP Bank Liga hetedik fordulójában a négypontos Haladást fogadta a negyedik helyezett DVSC. Jobban kezdte a találkozót a hazai együttes: Takács és Könyves helyzeténél is Királynak kellett résen lennie. A 11. percben Varga Kevin nyargalt végig a bal szélen, majd egy csellel ziccerbe hozta magát, de tíz méterről a kapuval szemben csúnyán fölé lőtt. Ezt megúszta a Hali. A 22. percben viszont már nem, Tőzsér szögletét Takács Tamás fejelte közelről a léc alá. 1-0

A folytatásban a DVSC-nek a védelemben két kényszerű cserét is végre kellett hajtania, ami kicsit meg is zavarhatta a hazaiakat: a félidő hajrájában egy felívelés után Priskin Tamás kissé kisodródva tíz méterről lőtt kapura, a megpattanó labda Nagy Sándor felett a hálóban kötött ki. A szombathelyiek gólját ITT mutattuk meg. 1-1

A második játékrész is Király-védéssel indult, majd a túloldalon Schimmer bombázott fölé óriási ziccerben. Két perccel később Mészáros közeli lövésénél a hajdúsági hálóőr mutatott be nagy bravúrt. A második félidő egyértelműen a szombathelyieké volt, a 69. percben Mészáros lövése Priskin elé pattant, aki azonban kapásból eltörte a labdát. Két minutummal később Németh Márió egy szép csel után ballal lőtt kapura, Nagy Sándor óriási bravúrral hárított.

A játékrész legnagyobb helyzetét mégis a Loki rontotta el: Ferenczi tökéletes beadását Könyves öt méterről fölé tüzelte a 77. percben. Több gól már nem született, így 1-1-es döntetlennel zárult az összecsapás. A Haladás először szerzett pontot idegenben az idei bajnokságban.

Via: rangado24.hu
 
 
 • 7sala2018szeptember02.19:04ÚjVálasz

  Végre egyszer jól cserélt Hypp. Rettegtem nehogy Ráczot hozza be...

   
 • 6lalika2018szeptember02.14:46ÚjVálasz
  Idézet: salfai
  Az egész média harsogta a héten, hogy a kisvárdai Master Good 3,5 milliárd állami pénzt kapott fejlesztésre. Abból jut a focira és a foci körüli dolgokra is.
  ...

  A "hazai" Akadémia-akadémisták nélkül-ugysem esik ki...

   
 • 5salfai2018szeptember02.11:38ÚjVálasz
  Idézet: Tila
  Már írtam, hogy Stef W. hiánya iszonyú űr. Aki őt idehozta - le a kalappal előtte, de - nem tudna valaki hasonlót?
  Bárki elmehetett volna a Haliból, bárki, csak Ő ne!
  ...

  Az egész média harsogta a héten, hogy a kisvárdai Master Good 3,5 milliárd állami pénzt kapott fejlesztésre. Abból jut a focira és a foci körüli dolgokra is.

   
 • 4lalika2018szeptember02.10:36ÚjVálasz

  Németh Milán engem gyermekkorom rábapatyi centerhalfjára emlékeztet-ódor Józsi-,de ő nem hibázott ekkorákat és mindig "ébern" volt..
  A centerhalf problémát most csak grumics oldhatná meg,jagodics középső középályásként hasznosabb,de rácz,mint egyedüli fifikás játékos lehetne szervező.Gaál meg futó,Mészáossal együtt.prskin,hát,mint elődje.Most malaca volt,de IQ?
  Schmmier robotolt,mint régen.
  Király-szerintem a gólnál megint a vonalon ragadt-pedig az "5-ösön belül a kapus az ur",a bravurokat és a védelem aktiv és hangos irányitását meg közelről leshette el a "no name" Nagy Sándortól....

   
 • 3Tila2018szeptember02.07:46ÚjVálasz

  Már írtam, hogy Stef W. hiánya iszonyú űr. Aki őt idehozta - le a kalappal előtte, de - nem tudna valaki hasonlót?
  Bárki elmehetett volna a Haliból, bárki, csak Ő ne! Neki soha nem volt baja a fogával, az izomzatával, stb.
  + Kösz libások! Illés Úr remélem gratulált Feckóéknak.

   
 • 2salfai2018szeptember01.23:16ÚjVálasz

  Németh Milán irány Lombard Pápa! (Ja már nincs is ilyen?)
  Amatőrizmus a köbön: Nincs a csapatnál orvos aki megmondja, hogy antibiotikummal nem lehet NB1-es meccset játszani?
  A védelmünk nagyon gyenge. Hogyan lehetne javítani ezen? Nincs az ifiben valami jobb centerhalf ezeknél?

   
 • 1Tila2018szeptember01.19:48ÚjVálasz

  Simi és Márió, ilyet kihagyni?!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!