Haladás 2018/2019 ősz - Priskin Tamás 

Marad Priskin 4 meccse...

De azért ennél durvábbat is tudott produkálni a Fegyelmi Bizottság.
 
 
 
 
 

Marad Priskin 4 meccse...

De azért ennél durvábbat is tudott produkálni a Fegyelmi Bizottság.

A múlt héten arról döntött az MLSZ Fegyelmi Bizottsága, hogy Priskin Tamást 4 mérkőzésre tiltja el, miután a Honvéd elleni találkozón visszaütött Batik Bencének.

Tóth Miklós a döntés után jelezte: a klub is megbünteti a csatárt, de az eltiltást túlzónak tartja, főleg annak tükrében, hogy az első félidőben Bosnjak Predraggal szemben is hasonló eset történt, azzal megspékelve, hogy a válogatott balbekket le is kellett cserélni.

A Fellebbviteli Bizottság tárgyalás megtartása után Priskin Tamás korábbi 4 mérkőzésre szóló eltiltását hatályában változatlanul fenntartotta.

És, hogy mi a csúcs? A Diósgyőr–Puskás meccsen az ellene elkövetett szabálytalanság után a felcsúti Molnár Gábor két kézzel mellbe lökte a diósgyőri játékost. Az MLSZ Fegyelmi Bizottságának döntése alapján Molnár Gábor 1 soron következő felnőtt bajnoki mérkőzésre szóló eltiltást kapott.

Nem, nem elírás. Egy meccs. Így ő játszhat majd a jövő heti Hali–Felcsúton, míg Priskin Tamás továbbra is csak a lelátón ülhet.

 
 
 • 2lalika2018augusztus01.08:51ÚjVálasz

  Pofátlan,igazságtalan,teljesen szubjektiv az MLSZ.
  Juhász Rolandot bezzeg soha nem tiltották el szemtelen,agressziv,soha nem tiszta védőmunkájáért és arcátlanul gunyos vigyorgásaiért.
  Priskin elkövette azt a főbünt,hogy a Haladáshoz jött.
  Molnár meg a "mi kutyánk-fajtánk-kölke"..Neki elég az ejnye-bejnye...

   
 • 1Tila2018július31.21:37ÚjVálasz

  Sajnos Tamásnak a válogatottban is volt hasonló mutatványa. De azért kérdem, hogy aki nem üt "csak" rúg és töri az ellenfelének lábát, kezét az közel sem kap ennyit.
  Az, hogy játékos posztokon nem telik sztárokra (bocs Kiri) az hagyján, de, hogy egy csóró sztárügyvédre sem telik!

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!