Shake It Cheerleaders fotózás a Haladás pályán 

Radó nőkkel hempergett a Hali-pályán

Na, de fiúk! Ráadásul Guzmics, Halmosi és Nagy is nyaka köré kapott egy-egy csinos hölgyet. Mindezt a zöld gyepen.
 
 
 
 
 

Radó nőkkel hempergett a Hali-pályán

Na, de fiúk! Ráadásul Guzmics, Halmosi és Nagy is nyaka köré kapott egy-egy csinos hölgyet. Mindezt a zöld gyepen.

Három fordulóval az OTP Bank Liga 2013/2014-es zárása előtt óriási a küzdelem a dobogó legalsó fokáért. A milliárdokból gazdálkodó Videoton és Ferencváros mellett a szerény körülmények között dolgozó Haladás is szeretne beleszólni abba, ki is kaparintja meg a bajnoki harmadik helyet.

A szombathelyieknek három pont a hátránya a fehérváriakkal és a IX. kerületiekkel szemben, így a jövő heti Hali–Fradi nagyon komoly téttel bír.

A Haladás marketingcsapata is készül az eseményre. Horváth Balázs "kis tulajdonos" azt szeretné, hogy a drukkerek ne a televízió előtt szurkoljanak, hanem kimenjenek, és a helyszínen biztassák kedvenceiket. A Fradi meccsen lesz extra produkció is.

A futball mellett most az Ataru Taiko dobosai és a Falco meccsről már jól ismert Shake It Cheerleaders Team (egy csomó jó csaj) bemutatója fogja emelni a délután színvonalát. Képgalériánk is ennek a főpróbáján készült.

Elkészült a 2014-es Haladás-induló (nem hivatalos induló) rockverziója is, természetesen videoklippel együtt.

 
 
  • 1sacher2014május09.00:02ÚjVálasz

    Csinosak a lányok, jó ötlet kicsit ezzel is csinálni a hangulatot!

    Viszont ez az "induló" ultragáz, sajnos ez már az első két butyuta kecskerímes sor után egyértelmű, mégis próbáltam meghallgatni, de 1 percnél kénytelen voltam kilőni.
    Remélem ez csak valami megkésett áprilisi tréfa, ellenkező esetben rajtunk fognak röhögni Egerszegtől Miskolcig.

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!