Két potyagól és egy szép fejes: Sopronban nyert edzőmeccset a Hali

A nyolcadik percben már 1-1 volt, a negyedik találat kabaréba illő öngól után született.
 
 
 
 
 

Két potyagól és egy szép fejes: Sopronban nyert edzőmeccset a Hali

A nyolcadik percben már 1-1 volt, a negyedik találat kabaréba illő öngól után született.

Ma délelőtt a válogatott-szünetet kihasználva az NB II-es Sopron ellen játszott edzőmeccset a Haladás.

A hatodik percben a kaputól 23 méterre, bal oldalról végezhetett el szabadrúgást a Haladás. A labda mögé Mészáros állt, jobbal tekerte be középre, a labda elsuhant mindenki között, és Gelei keze mellett is átpördült, így került a bal alsó sarokba. 0-1.
A nyolcadik percben Erdélyi lépett be a 16-oson belülre, Iszlai csak lerántani tudta, 11-es! A jogos büntetőt a sértett nagy erővel a kapu közepébe bombázta. 1-1.

Kiegyenlített játékot hozott az első játékrész. Kisebb lehetőségek adódtak mindkét csapat előtt, de egyik kapusnak sem kellett bravúrt bemutatnia.

A szünetben hatot cserélt Supka Attila, négyet pedig Mészöly Géza. A Hali mesterének változtatásai jöttek be: a 47. percben Winkler robogott el a jobb oldalon, precíz középre adását pedig Szántó Roland két védő között felugorva a jobb felső sarokba bólintotta. 1-2.
A második félidőre Mészáros lett a jobb bekk, Winkler a jobb oldali középpályás, Iszlai helyén pedig Overgoor biztosított.
A 73. percben Szellák adta haza a labdát 23 méterről, amit Heinrich kapus belsővel nem tudott átvenni, átgurult a labda a lábfeje fölött, és a kapu közepébe gurult. 1-3.

 
 
  • 2salfai2017március25.10:05ÚjVálasz

    Ez egy edzőmeccs volt.

     
  • 1foci11112017március24.18:35ÚjVálasz

    Ez minden volt csak nem labdarúgás nevetségesek voltak , az eredmény nagyon hízelgő halikának .

     

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!