Megkezdte a Haladás a felkészülést 

Négy gólt rúgott a Haladás

Halmosi, Williams, Tóth Máté és Németh Márió iratkoztak fel a góllövők közé.
 
 
 
 
 

Négy gólt rúgott a Haladás

Halmosi, Williams, Tóth Máté és Németh Márió iratkoztak fel a góllövők közé.

Első edzőmérkőzését játszotta a Szombathelyi Swietelsky-Haladás 2018-ban. A soproni műfüves mérkőzésen 4–2-re győztek a zöld-fehérek - számolt be erről a Haladás hivatalos honlapja.

A vasiak Lévay - Polgár, St. Wils, Bolla, Bosnjak – Jagodics M. – Medgyes, Petró, Tóth Má., Halmosi – Williams tizeneggyel kezdtek. Az első tíz perc végén már nálunk volt az előny: Williams centerezését Halmosi váltotta gólra. A 25. percben a Medgyes buktatásáért megítélt büntetőt Williams végezte el, de Kunsági a lécre tolta. A kipattanónál az ausztrál volt a leggyorsabb és a bal sarokba gurított. A 35. percben Bosnjak villámgyors bedobását Tóth Máté vette át, és erősen a kapu bal felébe lőtt, így háromgólos előnyre vonulhattak szünetre Michal Hipp tanítványai.

Fordulás után egyedül Williams maradt a pályán, így a második félidőt a Rózsa – Schimmer, Jancsó, Németh Mi., Keresztes – Kovács L. – Pinte, Németh Má., Rácz, Kiss T. – Williams összetételű gárda játszotta el. Hamar meglett a negyedik gól: Williams-Pinte-Németh Márió volt a labda útja, utóbbi a kapu torkából továbbított a hálóba, 0–4. Ezek után is a Haladás maradt fölényben, ám a soproniak Szabó Viktor duplájával szépítettek, kialakítva a 2–4-es végeredményt.

Kristián Kolcák megkapta a Haladás ajánlatát, de még nem döntött arról, hogy elfogadja-e, így hazautazott. Myke Bouard Ramos és Miroszláv Grumics sérüléseik miatt nem játszhattak ma Sopronban.

 
 

    Hozzászólások

    A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

    A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!