Haladás Öregfiúk - Magyarország Öregfiúk 

Megvan már a jegye a stadionavatóra?

Ha nincsen, és jönne a meccsre, akkor siessen!
 
 
 
 
 

Megvan már a jegye a stadionavatóra?

Ha nincsen, és jönne a meccsre, akkor siessen!

Ahogy arról már beszámoltunk, befejeződtek a Haladás Sportkomplexum építési munkálatai Szombathelyen. Sőt, már a teszten is túlvagyunk: a Haladás Legendái Kenesei Krisztián két góljával legyőzték a Magyarország Öregfiúk Válogatottját.

November 8-án lesz az "éles" stadionavató: a zöld-fehérek a horvátországi Eszék csapatát, az NK Osijeket fogadják. A kapuk már 17:45-kor nyílnak, az esemény pedig 19:19 órakor kezdődik.

A jegyárusítás az elmúlt hét péntekén kezdődött meg. Információink szerint a jegyek mintegy 80%-a már elkelt. Azaz, aki megnézné a gálameccset az új stadionban, de még nincsen a jegy birtokában, siessen a vásárlással!

Csütörtökön és pénteken 12 és 18 óra között a Rohonci úti stadion pénztárai nyitva lesznek. A parkolás könnyedén megoldható: maguk a parkolóhelyek még elzárva vannak, de az előtte lévő téren a jegyvásárlás idején könnyedén megoldható a várakozás.

A Haladás Szurkolói Kör a weboldalán arról tájékoztatta a szurkolókat, hogy náluk is lehet jegyet venni, méghozzá a Savaria Plaza emeleti kávézója előtt. Csütörtökön este 7 és 8 óra között, míg vasárnap 9 és 10 óra között. Szombaton, Sopronban, az utolsó Káposztás utcai mérkőzésen kb. 14.30-tól a meccskezdésig is meg lehet vásárolni a belépőt.

Az árak abszolút barátságosak: egy tikett 1200 és 3500 forint között váltható. Aki igénybe venné a VIP szolgáltatásokat, az írjon elektronikus levelet a vip@haladas.eu címre.

 
 
 • 1enpeti472017november06.00:52ÚjVálasz

  A 444.hu kék-fehér fanatikus újságírója miközben a vasárnap esti MTK-Mosonmagyaróvár NB II-es meccset (6-1) figyelte, azzal szembesült, hogy a Nárcisznak elkeresztelt vihar leszakította a tető egy darabját.

  A végül 7,2 milliárd forintból épült stadion tetejének technikai megoldása – ponyvatető – megegyezik a debrecenivel, ami korábban a szintén kiszakadt a vendégszektora fölött. Megjegyzendő, a múlt héten barátságos meccsel tesztelt szombathelyi aréna teteje is ebből az anyagból készült.

  A szerző saját tapasztalata alapján sommásan megállapítja:

  jó tetőfajta ez, csak a szelet nem bírja, illetve az eső távoltartására alkalmatlan, mert az beesik alá, ha szél van, az utolsó sorokig. Cserébe viszont pompásan javítja az akusztikát. Úgyhogy egyszerűen hangvetőnek kellene hívni, nem tetőnek, mert az utóbbi hamis várakozásokat ébreszt.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!