Szombathelyen lesz a Haladás-Ferencváros!

Megegyezett a focicsapat az új stadion üzemeltetőjével. Hogy hol lehet jegyet venni ezt egyelőre még mindig nem tudni.
 
 
 
 
 

Szombathelyen lesz a Haladás-Ferencváros!

Megegyezett a focicsapat az új stadion üzemeltetőjével. Hogy hol lehet jegyet venni ezt egyelőre még mindig nem tudni.

Pénteken írtunk róla, hogy veszélybe került a Haladás-Fradi NBI-es labdarúgó mérkőzés szombathelyi szervezése. A november 25-i meccs sorsa azért volt bizonytalan, mivel a focicsapatot működtető kft és az új a stadiont üzemeltető cég nem tudott megegyezni a létesítmény bérléséről.

Ma megszületett a magállapodás a két kft. között, erről a Haladás hivatalos weblapja közleményben tudatta a szurkolókat:

Megszületett a megállapodás a Szombathelyi Haladás KFT és a Haladás Sportkomplexumot üzemeltető Haladás Sportkomplexum Nonprofit Fejlesztő KFT között.

Tájékoztatjuk Tisztelt Szurkolóinkat, hogy a 2017. november 25-én (19.30) sorra kerülő SZOMBATHELYI SWIETELSKY HALADÁS - FTC mérkőzés és a december 10-i SZOMBATHELYI SWIETELSKY HALADÁS - VIDEOTON FC OTP Bank Liga-mérkőzés az új Haladás stadionban lesz.

A jegyértékesítést a Haladás Sportkomplexum Nonprofit Fejlesztő KFT végzi, amint információt kapunk a jegyértékesítés menetéről, árakról, azonnal közzétesszük itt, a hivatalos honlapunkon

 
 
 • 5realista2017november23.15:20ÚjVálasz

  Jól telitve lesz a stadion.:ca.2,5-3 ezer Haladás érdeklődő,500 Kubatovos drukker, Rendőrség 100 fő,TEK 20-30 fő,Haladás és Fradi biztonsági szolgálat "Kkopaszai" 80-100 fő,VIP-esek 40-50 fő.
  Félház???

   
 • 4destroy6662017november21.10:33ÚjVálasz

  Fogadást kinél lehet kötni, hogy hány embert fognak megkéselni, illetve hogy hányadik percben gyújtják fel a sátortetőt? :D

   
 • 3kari.mas2017november20.20:58ÚjVálasz

  "rheingold1926
  ...az új szép stadion, a meccs után is olyan maradjon..."

  Nem kis munka lesz (majd) a szép új stadionból maradt sittet el szállíttatni !!!
  /Sicc!/

   
 • 2feriba2017november20.11:24ÚjVálasz

  A környéke máris tiszta szemét, ugyanis a beültetett aljnövényzetbe besodor mindent a szél. Mivel a letiprás veszélye nélkül rámenni nem lehet, úgy is marad...

   
 • 1rheingold19262017november20.11:14ÚjVálasz

  No győzött a józan ész! Most a rendezőkön, és a rendőrségen a sor, hogy az új szép stadion, a meccs után is olyan maradjon, mint előtte volt, s egyetlen nézőnek se legyen bántódása. A többi meg a pályán majd eldől. Lassan azért minden a helyére kerül...Csak azért nem ártana a stadiont Szombathely polgárainak is megmutatni. Talán nekik, az ő szórakoztatásukra épült... (Pld. Szent Márton kártyával ingyen, vezetővel megtekinteni minden zugát.) Az őszinteség és a bizalom többre visz, mint a bezárkózás, és bizalmatlanság.

   

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!